mobi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Moj problem polega na tym ze nie moge odkręcić śruby (tej zabezpieczającej przed kradzieżą) oczywiście mam nakładke na klucz ale nie moge tego ruszyć do tego stopnia ze jedna juz sie troche zjechala do tego stopnia ze bez przyspawania klucza chyba sie nie obejdzie. Jakies rady?
schiller Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 może pomoże http://www.a4-klub.pl/smf/felgi_i_opony/zaginela_koncowka_do_srub_zabezpieczajacych-t19752.0.html
mcm Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 puknij młotkiem w śrubę mocniej, może pusci
marcin j Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Może sie wydawać absurdalne , ale polej pepsi śruby -ę, chwile odczekaj i próbuj, możesz też spróbować WD-40.
schiller Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Może sie wydawać absurdalne , ale polej pepsi śruby -ę, chwile odczekaj i próbuj, możesz też spróbować WD-40. hehe właśnie to samo chciałem napisać, ale nie pepsi tylko coce
piotr.gamon Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 życzę powodzenia przy odkręceniu, a jak już odkręcisz to przed następnym zakręceniem proponuje potraktowac śruby i miejsce do którego przylega felga miedzią w szpraju. Zawsze miałem problem jeszcze jeżdżąc vectrą z odkręceniem śrub i nieraz ze zdjęciem felgi a teraz problemu nie ma!
Rekomendowane odpowiedzi