lukjar7 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 tłoczyć moze tłoczyć normalnie ale moze w czasie logów przyłapał notlauf, nie pamietasz? Jak "w czasie logów" ? Przecież ciśnienie mierzone jest ciągle takie samo (atmosferyczne) czyli tak jakby w ogóle turbina nie działała - pierwszy raz widzę takie coś także niech ktoś inny się wypowie - Spankuś z łaski swojej rzuć na to okiem. Poza tym przydałoby się zrobić inne logi, bo ten jeden to zdecydowanie za mało żeby cokolwiek ocenić. Wklej przy okazji dokładny błąd z VAGa. na moje oko to nie jest atmosferyczne nawet, za niskie. No wyobraź sobie, że jeżeli turbina nie pracuje, to w kolektorze tworzy się podciśnienie i jego wartość jest właśnie pokazywana przez MAP. nie zrozumiałes chyba kolego przesłania Zrozumiał, jako jedyny z Was Zawór upustowy jest otwarty a ECU dostaje prawidłową wartość. Nie wiem jak autor posta może twierdzić , że auto "jedzie", skoro widać że nie jedzie Kiedyś miałem w łapkach takiego 1Z`ta, który miał identyczne objawy - właściciel tez twierdził, że auto jedzie a mówiłem??
Rekomendowane odpowiedzi