esselte8 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam wszystkich.Mam pytanie mam Audi A4 2007 2tdi BPW.Moje pytanie to -w którym miejscu w tej Audi znajduje sie ten EGR?Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
esselte8 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 a jeżeli okaże się że np.ten zawór EGR jest zasyfiony to jest możliwe że moje auto dudni z okolic filtra powietrza.Czy są jakieś inne objawy jak zawór jest zasyfiony?
mariuszsal Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Ten że zdjęcia to nie egr z BPW. Jak jest zasyfiony to u mnie objawia się twardą praca na biegu jalowym i niczym innym. Dudnienie z filtra to albo hydraulika albo wałek albo broki zaslepiajace. Zresztą było o tym tysiąc razy. Uzyj szukajki. Wysłane z mojego Transformer TF101G za pomocą Tapatalk
Bieniek Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Moze i nie z bpw,ale wyglada podobnie i pomoze w zlokalizownaiu.
Flaha Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 wcale nie jest podobny... Przeczytaj sobie kolego wątki: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=132216.msg1582080#msg1582080 i http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=9455.165 A co do dudnienia, to na forum jako przyczyna najczęściej wskazywane są broki. Pozdrówka.
esselte1 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Dzieki Flaha za pocieszenie żeby to były te broki.dam znać co to było za dudnienie.[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 19:44_________________________________________________Dudnie było przez powypadane zaslepki(brodki)co za oszołom wymyslił te zaslepki.
Flaha Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fakt, te zaślepki to niezła hooojnia, ale fajnie, że już wszystko u ciebie ok. Pozdro.
esselte8 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 wszystko sie udało z tymi zaślepkami.wszystko ok mozna smigac jak biały człowiek bez obaw.Pozdro.FLAHA Fakt, te zaślepki to niezła hooojnia, ale fajnie, że już wszystko u ciebie ok. Pozdro. p Fakt, te zaślepki to niezła hooojnia, ale fajnie, że już wszystko u ciebie ok. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi