Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHU] oryginalny subwofer w avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie i panie

moje pytanie:mam a4 b5 avant i chcialbym zalozyc oryg. sub z tego co widzialem to nokia sa tanie na alegro

teraz czy to sa pasywne suby czy maja wzmacniacz?

i czy ma ktos pomysl na glosniki z tylu? bo mam tylko przednie

Opublikowano

W moim wątku w podpisie Moja Niunia masz fotki i info jak zrobiłem sobie właśnie suba i tylne głośniki. Nie ma żadnej filozofii i bez problemu sobie poradzisz. Jeśli będziesz miał jakieś konkretne pytania to wal śmiało :decayed: Sub jest aktywny z własnym wzmacniaczem i od niego zasilane są tylne głośniki.

Opublikowano

za tą kasę na ten sub noki lepiej weź dziewczynę/żonę na kolację....

szkoda nawet 10zł na ten "sub" http://

Opublikowano

no nie wiem znajomy ma w b6 oryginal i ladnie to smiga a mi nie chodzi o bum bum tylko o normalny dzwiek bo glosniki w przednich drzwiach nie daja rady a tez nie chce skrzyni w bagazniku bo nie po to mam kombi zeby skrzynki wozic :gwizdanie: po prostu fajnie ze mozna oryg. schowac a nadkole i git zawsze bedzie lepiej niz jest pozdrawiam

Opublikowano

nie porównuj nagłośnienia b5 do b6, w b5 nawet bose nie gra :hi:

Opublikowano

czyli kolego co sluchawy na leb i radio do kosza?

bez przesady mialem wczesniej brave i na seryjnych nokiach gralo to bardzo ladnie jak dla mnie dolozylem na tyl zestaw odseparowany i bajka byla

w audi na tylko 2 glosnikach ma fajne stereo ale basu nic i o przestrzen wieksza mi chodzi[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 21:49_________________________________________________jesli chodzi o koszta to sub ori za 80 zeta mam do wyrwania tylko trapi mnie co z tylem zrobic nie mam boczkow z glosnikami na tyle

Opublikowano

kurdę ja ostatnio sub noki oddałem za 2 browarki :decayed:

brave i na seryjnych nokiach

fiat na nokii?

:cool1: w marei miałem inne

Opublikowano

mialem brave 2001 radio cd oryginalne glosniki noki byly z tylu posute dalem nowe w polke i gitara radio gralo pieknie :good:auto niestety juz mnie tak nie zadowalalo non stop cos bylo i zgnilo cale od spodu :shocked: jeszcze ta zima i dziury w progach beda