Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Głośnik niskotonowy do sedana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jestem ciekawy jak to gra :mysli:

Opublikowano

mam takie coś :naughty:

wszystko zależy od "wymagań"

jeżeli ktoś chce, aby łupało to jak zewnętrzna skrzynia basowa, to niech zapomni o ty..

do lekkiego basiku - może być.

dla mnie gra słabo, ale potrafi zatrząsnąć wszystkimi lusterkami hihii :kox:

Opublikowano

jeżeli ktoś chce, aby łupało to jak zewnętrzna skrzynia basowa, to niech zapomni o ty..

A jakie masz radyjko? A czy do nie fabrycznego radia da się podłączyć ten wzmacniacz ori ?
Opublikowano
  • Autor

Zadaję sobie z tego sprawę, że to nie będzie grało jak dobra skrzynia, ale zastanawiam się, czy ta półka nie wpada w jakieś dziwne rezonanse. Poza tym, ma ktoś foty albo rysunki jak to jest zamontowane?

Opublikowano

Nie wpada w rezonanse ale rewelacji nie ma niestety dopiero w A8 taki subwofer dobrze daje ale tam jest trochę większy

Opublikowano

jesli szukasz podstawowego fundamentu basowego, to w zupoelnosci Ci to wystarczy. Jezeli szukasz mocniej, glosniej, dynamiczniej, to musisz zainwestowac w dobra skrzynie basowa i wzmacniacz. Ale to juz zalezy od wlasnych preferencji., bo dla mnie np. ori sub gra przecietnie a mojemu snajomemu takibasik w zupelnosci wystarcza. Najlepiej posluchaj oba warianty i wtedy zdecydujesz.

Opublikowano

Dolozyłem tego suba do siebie do nie ori radia i powiem ze gra całekiem całkiem na radiu JVC bo na ori to szału niema.Co do rezonase to cały sub jest mocowany do metalowej połki i nic tam sie nie dzieje.

Opublikowano

Dolozyłem tego suba do siebie do nie ori radia i powiem ze gra całekiem całkiem na radiu JVC bo na ori to szału niema.Co do rezonase to cały sub jest mocowany do metalowej połki i nic tam sie nie dzieje.

A masz też ori wzmacniacz podłączony do tego radia JVC? Czy sub bezpośrednio do radia?
Opublikowano

A masz też ori wzmacniacz podłączony do tego radia JVC? Czy sub bezpośrednio do radia?

Bezposrednio z radia

Opublikowano

Jaki to model JVC?

[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 18:37_________________________________________________Czy to jest faktycznie Bose? :mysli::no:

http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-glosnik-bose-w-tylna-polke-i2079686236.html

Modelu teraz nie pamietam(mozesz go zobaczyc tu http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_w_koncu_jest-t106224.0.html)

Co do glosnika z aukcji to nie wiem czy to bose ale ja kupiłem bardzo podobny za 35zł+ gratis dostałem kratke w połke.

Jak chcesz to dam ci namiar albo ci ja zadzwonie i dogadam sie z kolesiem ma dwie a4 b6 na zlomie sedany ile by chciał za ten głosnik z kratka.

Opublikowano

ja wywaliłem ten szajs, półkę musiałem wyciszyć bo wpadała w dziwny rezonans, zamontowałem skrzynię JBLa ze wzmakiem Oriona 3002 i wtedy to grało zacnie, oczywiście ORI Symphony 2DIN też wyleciało i było zamontowane Alpine 9855R

Opublikowano

A jakie masz radyjko? A czy do nie fabrycznego radia da się podłączyć ten wzmacniacz ori ?

wcześniej miałem concert II a teraz mam RNS-E

pod RNS-E gra lepiej, ale nie ma szału.

ja lubię miękki głęboki bass i tu go brak :( znowu mój braciak, który lubi delikatny bass jest z niego zadowolony :)

u siebie będe zmieniał na coś innego więc mój ori zestaw będzie do oddania za "grosze"

Opublikowano
  • Autor

Trochę kopałem w necie i znalazłem taką ciekawostkę

http://www.audiointegrations.net/i/PF%20Watermarked/A41006_3_640W.jpg

I tak się zastanawiam czy nie zrobić czegoś podobnego, oczywiście z doborem głośnika do tej przestrzeni :mysli: