Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak pozbywa cie warstwy ochronnej lakieru :confused4: Nie wiem dlaczego się nie dopytałeś czy coś takiego robić. Jezeli teraz nie będziesz mocno dbał o lakier to będzie ci się dużo łatwiej auto rysowała od najlżejszych "szurań" :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Tak pozbywa cie warstwy ochronnej lakieru :confused4: Nie wiem dlaczego się nie dopytałeś czy coś takiego robić. Jezeli teraz nie będziesz mocno dbał o lakier to będzie ci się dużo łatwiej auto rysowała od najlżejszych "szurań" :tongue4:

Rozmawialem z lakiernikiem , nie ma obaw, dbac trzeba bo to ciemny kolor, na srebrnym nic nie bylo widac a na tym wszystko .... Nie widziales lakieru na zywo, juz byl styrany troche .... Po polerce autko odzylo , a ze dbac trzeba to sie wie .

Opublikowano

Lakiernik, który dostaje kasę za polerkę nie mówi o skutkach ubocznych. No trudno. Będziesz przynajmniej bardziej dbał o lakier :th:

Opublikowano
  • Autor

Lakiernik, który dostaje kasę za polerkę nie mówi o skutkach ubocznych. No trudno. Będziesz przynajmniej bardziej dbał o lakier :th:

Polerka gratis , do zderzaków :decayed:

Opublikowano

Polerka gratis , do zderzaków :decayed:

:kox::polew:

Opublikowano
  • Autor

Malowałem zderzaki i progi a polerowanie autka gratis :th:

Opublikowano

To mnie tez czeka...ile płaciłes? Moze byc PW :th:

Opublikowano

U nas poleruje sie mechanicznie raz do roku i wosk polerka nakłada dwa razy do roku, nie zauwazylem zeby sie mocniej rysowal lakier.

Opublikowano

polerka zdziera jakiś kawałek lakieru..przykład kunia :) najlepiej nałożyć diamonta i będzie git..

Opublikowano

hmmm podepne sie do tematu , Ja w Poniedziałek oddaje furke do polerki... :gwizdanie:

Opublikowano

no to i ja sie podepne z lekkim OT , wiec wiemy ze polerki mechanicznej nie nalezy stosowac zbyt czesto( raz na rok) i ze moze uszkadzac lakier bezbarwny na niuni , a co z polerowaniem recznym politura lub woskiem jak czesto mozna to robic zeby nie mialo ujemnego na lakier ?

aha i jeszcze jedno fajna furka , zmiany na plus , ale fegi RS to tylko 18'' mi podchadza

Opublikowano
  • Autor

Bo Kunio ma czerwony kolor :D Kwestia jest tez kto robi ta polerke i jak . . . Bo spieprzyc bardzo latwo. Zobaczysz cuber jaka bedzie zmiana ! :D

Opublikowano

A tak się podpytam czy nie mysleliście o innej opcji??

Na przykład http://www.diamondbrite.pl/

robiłem tam auto, potem znalazłem te same specyfiki na allegro

naprawdę robi piorunujące wrażenie :th:

Opublikowano
  • Autor

A tak się podpytam czy nie mysleliście o innej opcji??

Na przykład http://www.diamondbrite.pl/

robiłem tam auto, potem znalazłem te same specyfiki na allegro

naprawdę robi piorunujące wrażenie :th:

Ja nie myslalem :decayed: Po pierwsze efekt po polerce tez jest pionurujacy , jezeli mialby za to placic to moze i bym sie zastanawial, ale za free :gwizdanie: a po drugie nie zamierzam tym autem jezdzic wiecej jak 1-2lata :tongue4:

Opublikowano

Wojtas no problem :wink4: Tylko jak ktoś bedzie to czytał to niech wie, że żadna polerka lakieru nie pozostaje bez wpływu na bezbarwną warstwę ochronną :wink4:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

zakładaj sprężyny i będzie kosssa :good:

Opublikowano

Slicznie sie prezentuje na tych 18-nstkach :good:

Ja bym zostawil jak jest tragedi nie ma :gwizdanie:

Osobiscie czytajac wiele postow jesli mialbym obnizac to chyba bym wolal cos z regulacja na gwincie.. Bo tak to obnizysz i mozesz za chwile zalowac.. :decayed:

Opublikowano

Slicznie sie prezentuje na tych 18-nstkach :good:

Ja bym zostawil jak jest tragedi nie ma :gwizdanie:

Osobiscie czytajac wiele postow jesli mialbym obnizac to chyba bym wolal cos z regulacja na gwincie.. Bo tak to obnizysz i mozesz za chwile zalowac.. :decayed:

jest strasznie wysoko, zawias -20 musowo :gwizdanie:

FELGI :naughty::good: