Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jak wyciągnąć panel/sterownik z A4 B7 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Mam a4 b6 i prawdopodobnie uszkodzony sterownik klimy, a mam znajomego który ma b7 i panel jest identyczny z tym wyjątkiem, że on ma tą nawigację i niewiem jak to wyciągnąć. Podejrzewam, że tak jak u siebie-wyciągnąłem radio i wysunąłem panel. Zajęło mi to jakieś 10 minut, ale nie mogę sobie z tym poradzić w b7. Może ktoś pomóc?

Opublikowano

W b7 jest tak samo jak w B6 demontujesz radio i wyciągasz panel klimatronika do przodu. Pamiętaj że klimatronik z B6 nie jest zamienny z B7. Nie działa ogrzewanie tylnej szyby.

Opublikowano

Jeśli zamienisz wnętrza klimatronica to ogrzewanie tylnej szyby będzie działać , tak jak ja mam u siebie bebechy ze starego klimatronica do nowego z B7 :good:

Opublikowano

Panel klimy wyciagasz przez ciagniecie do siebie, lapiac od dolu czyli od popielniczki.

Nie trzeba wyjmowac radia.

Opublikowano

Panel klimy wyciagasz przez ciagniecie do siebie, lapiac od dolu czyli od popielniczki.

Nie trzeba wyjmowac radia.

dokladnie tak

Opublikowano

jeżeli ma radio 2 din to trzeba od tyłu wypchnąć panel. jeżeli ma zwykle radio to wystarczy od spodu chwycic i wyciagnac

Opublikowano

jeśli 2 din musisz wyjąć radio dlatego że dolna część radia nachodzi na klimatronik ,jak wyjmiesz radio ciągniesz do siebie klimę wyjdzie bez problemu,jeśli 1 din to tak jak kolega już napisał ciągniesz od spodu i wyjdzie

Opublikowano
  • Autor

Ja u siebie panel bez problemu wyciągnąłem, u siebie mam tylko radio. Ale chcę wyciągnąć ten panel z b7, a tam jest duża nawigacja (nie w fisie). Mam te wyjmaki, ale nie mogę tego wyciągnąć. Są 4 dziurki, włożyłem w nie wyjmaki, ale nie chce nawet drgnąć, a co dopiero wyjść.

Opublikowano

miałem podobnie i musiałem demontować szufladkę na napoje i wizytownik żeby dostać się do zapięć od góry i poszło :>