Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rób misję osobiste. Ewentualnie grać bardzo bardzo dobrze na niskich tierach :-) nic więcej Ci nie pozostaje

Opublikowano

Ogólnie gram na Xbox one dopiero od kad weszło czyli od sierpnia, jako że na początku nie wiedziałem o co chodzi i leciałem na wariata to wydałem darmowe złoto które by mi się teraz przydały, gram teraz VI średnia Niemcem i ciężka V też Niemcem, operacje dostosowuje sobie żeby dużo XP zarobić, tylko teraz czy np grać nimi dalej jak będę mógł kupić wyższy tier czy ciupac nimi aż załoga na 100 usiądzie i zdobywać umiejętności

Edytowane przez bediks

Opublikowano

Nie wiem jak to wygląda na xboxa :-)

Edytowane przez Kshyhu87

Opublikowano

Prawie tak samo a nawet lepiej wrzucę Ci filmik później jakiś z konsoli bo nagrywam sobie, o to chodzi ze czy lepiej jest ciułać np jak teraz mam V tier ciężki i aż do momentu kiedy załoga osiągnie 100 % wyszkolenia i dalej nim grać aby zdobywać umiejętności czy lepiej dążyć do jak naj wyższego tieru

Opublikowano

Na wyższych tierach ciężko się zarabia szczególnie bez konta premium. Zrób chociaż jedną 10 i sam ocen :-) ja zawsze załogę przerzucałem na wyższy tier a dopiero od 7 szkoliłem za złoto na 100% i tam dopiero perki wbijałem :-) niektóre fajne czołgi z danej linii zostawiłem sobie bo np fajnie mi się nimi grało i przydają się misji osobistych :-)

Opublikowano

Kumam dobra ?

Bo bez złota też chyba można załogę wyszkolić na 100 bo teraz na ciężkiej 5 brakuje mi dosłownie milimetr wyszkolenia żeby było pełne

Opublikowano

Oczywiście że można :-)

Opublikowano

Szkoda złota by szkolić załogę za złoto na 5 tierach. zacznij rozwijać drzewko niemieckie to które prowadzi do IS7 ciężkimi ruskami najłatwiej się gra więc i najlepiej zarabia ;) Btw zarabia się dobrze do 6 tieru włącznie

Opublikowano

Niemieckie drzewko a ruski ciężki? To jak w końcu ?

Opublikowano

Wiadomo że się pomylił i nie niemieckie a ruskie :-) zdarza się każdemu :-)

Opublikowano

Tak to wygląda u mnie na konsoli

Opublikowano

ale nie ogary na Xone :P

Opublikowano

No bo jak to dopiero od miesiąca jest dostępne na xone to jakiego poziomu oczekujesz? ?

Opublikowano

bediks jak dasz radę to postaraj sie o czołgi premium z każdej nacji z poziomu 5-8 tier (chociaz po jednym) - będziesz w ten sposób szkolił sobie szybciej załogę na "topowe" tanki i wiecej zarabiał ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chodzi o elitarne tak? No właśnie mam teraz taka piątkę niemiecka ciężka co już kończę pierwsza umiejętnośc, są na końcu 2 szóstki do opracowania. Jedna już jest zbieram na drugą i opracuje i będzie elitarny i tak mi się nim za***iście gra że jak nie zniszcze 4 czołgów to zły jestem że słabo gra poszła ? no bajka się nim gra i dużo kasy zarabia. W 3 dni takiego grania po kilkanaście bitew chyba 700 k zarobiłem

Ustrzelony w locie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj w sklepie premium do kupienia jest Rudy za 86zł, kto ma na niego chrapkę, niech się śpieszy. Oferta ważna jeszcze przez 23h.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Mój nick w grze: Yuri1983. Jestem w klanie WHYME. Na plutony raczej czasu nie mam odkąd mi się syn urodził, ale mogę pomóc wiedzą i doświadczeniem. Mam 21 czołgów X tieru w garażu, więc coś tam o tej grze wiem i z chęcią na jakieś pytania odpowiem. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem czy wszyscy wiedzą ale na PS4 jest WOT - pomóżcie mi powiedzcie jaki na początek wybrać czołg

Opublikowano

nie wiem czy wszyscy wiedzą ale na PS4 jest WOT - pomóżcie mi powiedzcie jaki na początek wybrać czołg

Witam

Kolego na poczatek i tak masz do wyboru czolgi lekkie ja osobiscie polecam ruskie. Kazdy ma inne preferencje. Pograj wszystkimi nacjami i zobacz ktora najbardziej ci odpowiada. Zrobienie czolgu III tieru to kwestia 30 min moze nawet nie :). Powodzenia w wyborze :)

Opublikowano

Nie grałem w wersję PS, ale podejrzewam, że dużo się nie różni od PC, więc rób ruskie średnie. Najprostsze w obsłudze.