Nordyz Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam. Dlugo sie zbieralem do wklejenia zdjec mojej a4. No ale lepiej późno niz wcale :> A wiec Samochod przywiozlem z Hiszpanii. Z pelna ksiazka serwisowa, segregatorem faktur etc. Auto seryjne bez modyfikacji ( jedyne rezanie to podlokietnik ) Silnik 2.6 v6 ABC, klimatronik, szyberdach ele, szyby przod ele, lusterka ele, FIS, centralny + alarm, quattro Rok 1995 grudzien - rejestracja 1996, przebieg w chwili przywiezienia 164000 teraz po 10 miesiacach 187000 (udukumentowany - w hiszpanii do przegladu wpisuje sie przebieg - dobra sprawa swoja droga) i tyle... Zdjecia typowe do aukcji bo przywieziony na sprzedaz ale po kilkuset km zostal w domu. to co bede przy chwili wolnego czasu zmienial to optyka przod tylko nie wiem jeszcze na jakie zespolone czy nie no i felgi mam8 prawdopodobnie te zostawie na zimowki. No i ramki na zegary. I ma zostac tak jak jest.
ykk Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Bardzo ladnie wygladajaca seria.. :th: Widac ze w super stanie.. [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2008, 15:44 _________________________________________________Nordyz zobacz tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t6214.0.html;highlight=18
Nordyz Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Widzac twoja jeszcze ramki mi sie przypomnialy wokol szyb. :> felgi tez ladne ale u siebie chce mam8 nie 7 ogolnie swietnie wyglada
Rekomendowane odpowiedzi