Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Jak zainstalowac VCDS 10.6 na win 7 64 bit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z zainstalowaniem Vcds na windowsie 7 64 bity jedyne co mi przychodzi do glowy to instalacja windowsa xp na innej partycji ale nie wiem czy bede mogl na moim kompie zainstalowac 32 bity i czy jak zainstaluje 64 to czy ten program vcds bedzie chodzil!

Opublikowano

powinienes bez problemu wrzucic 32 bity na lapka

i z tego co sie orietuje to chyba pod 64 bity ten vag nie chodzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z zainstalowaniem Vcds na windowsie 7 64 bity jedyne co mi przychodzi do glowy to instalacja windowsa xp na innej partycji ale nie wiem czy bede mogl na moim kompie zainstalowac 32 bity i czy jak zainstaluje 64 to czy ten program vcds bedzie chodzil!

Ten VCDS masz ori czy jakas chinska podrobke ??

Opublikowano

Witam

Wirtualna maszyna np na: VMware(Workstation, Player), Winbox. Na tym postawić WindowsXP x86. Można spróbować na XPmode darmowo dostępnym na stronach MS: http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx

Opublikowano

Temat wałkowany tysiące razy na tym forum...

Opublikowano

Witam

Ten VCDS masz ori czy jakas chinska podrobke ??

Pewnie chinol i to do d**y jakas wersja :( U mnie smiga bez zadnego problemu na 64 bit :)

Opublikowano

Juz okielznalem wirtual pc i obraz xp i wszystko hasa.

Temat zamkniety!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...