puchaty106 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam Mam problem z zainstalowaniem Vcds na windowsie 7 64 bity jedyne co mi przychodzi do glowy to instalacja windowsa xp na innej partycji ale nie wiem czy bede mogl na moim kompie zainstalowac 32 bity i czy jak zainstaluje 64 to czy ten program vcds bedzie chodzil!
andr3i Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 powinienes bez problemu wrzucic 32 bity na lapka i z tego co sie orietuje to chyba pod 64 bity ten vag nie chodzi
storm37 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam Mam problem z zainstalowaniem Vcds na windowsie 7 64 bity jedyne co mi przychodzi do glowy to instalacja windowsa xp na innej partycji ale nie wiem czy bede mogl na moim kompie zainstalowac 32 bity i czy jak zainstaluje 64 to czy ten program vcds bedzie chodzil! Ten VCDS masz ori czy jakas chinska podrobke ??
Krzysztof Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam Mam problem z zainstalowaniem Vcds na windowsie 7 64 bity jedyne co mi przychodzi do glowy to instalacja windowsa xp na innej partycji ale nie wiem czy bede mogl na moim kompie zainstalowac 32 bity i czy jak zainstaluje 64 to czy ten program vcds bedzie chodzil! Wirtualna maszyna np na: VMware(Workstation, Player), Winbox. Na tym postawić WindowsXP x86. Można spróbować na XPmode darmowo dostępnym na stronach MS: http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
przemik Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Temat wałkowany tysiące razy na tym forum...
wrclaguna Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam Mam problem z zainstalowaniem Vcds na windowsie 7 64 bity jedyne co mi przychodzi do glowy to instalacja windowsa xp na innej partycji ale nie wiem czy bede mogl na moim kompie zainstalowac 32 bity i czy jak zainstaluje 64 to czy ten program vcds bedzie chodzil! Ten VCDS masz ori czy jakas chinska podrobke ?? Pewnie chinol i to do d**y jakas wersja U mnie smiga bez zadnego problemu na 64 bit
puchaty106 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 Juz okielznalem wirtual pc i obraz xp i wszystko hasa. Temat zamkniety!!
Rekomendowane odpowiedzi