Wojtasss Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Czy wie ktos o czyms takim? przeszukalem forum i nie znalazlem zadnych konkretow a slyszalem ze podobno jest to mozliwe. PYtam bo padlo moje a nie usmiecha mi sie wydawac tysiac zl na nowe.. chodzi mi glownie o wojewodztwo lubelskie.
Wojtasss Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 Tylko skad wiem ze jest pewna? Na forum nikt nie sprzedaje a na allegro nigdy nie wiadomo, na znajomych szrotach nie maja.
MASATO Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 takie serwo masz ? http://allegro.pl/servo-serwo-vw-passat-b5-b6-audi-a4-trw-nowe-i2106616938.html
Wojtasss Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 Dzwonilem do niego, jutro maja miec do B6, podobno serwo pierwszego montarzu, bez znaczkow audi i VW. Kupowales cos u niego? Ma dobre czesci? Bo jestem przeczulonyu po tym jak kupilem komplet wachaczy niby oryginalnych ktore sypaly sie po 10tys km w B5.
Robert_Ostrowiec Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam , jestem zainteresowany tematem regeneracji . Mam do naprawy serwo do Audi A2 , przed wejściem zmiany .
Wojtasss Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 Tylko wlasnie nigdzie nie moge znalezc takiego zakladu ktory by to reobil... Ja chyba skorzystam z propozycji powyzej i kupie z allegro ale do b6 ma miec 24 lutego dopiero najwczesniej.
Rekomendowane odpowiedzi