Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 TDI by a4-freunde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wygląda fajne ale na tym już bym do pracy nie dojechał:facepalm: Sam mam gwint czeka na założenie i się ciągle waham czy założyć czy sprzedać,a jak zrobili wam drogę ndz--nni?

do kozłowa droga zrobiona . Kozłowo rozgrzebane i po tem do nidzicy ok

Nie długo się wybieram do NDZ to jak bedzię możliwość to jakoś zrobimy ustawkę:wink:

Panowie to moze wybierzemy jakieś miejsce i sie spotkamy ? Bo tez bym obejrzał wasze samochody -)

Opublikowano
  • Autor

chłopaki czym wysmarowac gwint ??? znaczy jakim smarem ??

Opublikowano
chłopaki czym wysmarowac gwint ??? znaczy jakim smarem ??

Najlepszy jest grafitowy , ale ja osobiście nie mam nic i problemów z gwintem noe mam -)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

takie ustrzelone na szybko

DSC_0770.jpg

DSC_0771.jpg

DSC_0772.jpg

DSC_0773.jpg

robione kalkulatorem

---------- Post dopisany 20-05-2014 at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany 19-05-2014 at 21:28 ----------

DSC_0774.jpg

DSC_0775.jpg

DSC_0776.jpg

---------- Post dopisany 26-05-2014 at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany 20-05-2014 at 22:44 ----------

DSC_0813.jpg

DSC_0814.jpg

i taki nowy dodatek gałka zmiany biegów polift

DSC_0815.jpg

---------- Post dopisany 01-06-2014 at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2014 at 22:46 ----------

dzis posadziłem dokładke na ziemi .... troche jej pomogłem ale nie trzeba było duzo :)

DSC_0789.jpg

DSC_0790.jpg

DSC_0791.jpg

Opublikowano

Wyszło zacnie xD

A co obniżyles tylko mocowania dokładki ?

Chyba dobre drogi macie w tym dzialdowoe :wink:

Opublikowano

Przygotowania do zimy widzę :)

Ale wyglada kozak :kox:

Opublikowano
  • Autor

dobre drogi ? no własnie nie sa to autobany :) ale da rade jezdzic

---------- Post dopisany at 18:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ----------

Wyszło zacnie xD

A co obniżyles tylko mocowania dokładki ?

Chyba dobre drogi macie w tym dzialdowoe :wink:

nie pojechałem pod biedronke u nas na wsi i jest tam fajne odprowadzenie wody podczas deszczy i koła sie tak zapadły ze dokładka zatrzymała sie na kostce ..... wiec telefon w ruch i o to foty :) a ludzie przechodzili i kiwali głowami

---------- Post dopisany 04-06-2014 at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany 01-06-2014 at 18:05 ----------

no i dzis wpadła folia carbonowa :) na decory ..... zmiana z 3d na 4d w połysku .....w niedziele demontaż listw i w poniedziałek oklejanie i montaż :)

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ----------

533420687_749.jpg

Opublikowano

A czemu aż w niedzielę - czyżby L-E-Ń opanował Ciebie ?? :)

Opublikowano
  • Autor

nie dopiero w niedziele czas pozwoli i specjalista od foli bedzie miał czas

---------- Post dopisany 10-06-2014 at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2014 at 22:10 ----------

dzis walka ze srodkiem :) dokonczyłem lampki biało-czerwone no wpadły decory carbon 4d robia robote :)

---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ----------

DSC_0813.jpg

DSC_0814.jpg

DSC_0817.jpg

---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ----------

oraz podświetlenie klamek na bazie a6 c5

Opublikowano

I co - dobra folia ?? Warto to kupić do Tourana ?? widzę że zasadziłeś drugą ramkę w konsoli srodkowe .

Wygląda lepiej :)

Opublikowano
  • Autor

folia robi robote:) jest mega fajna ale musi oklejac ktos co robi to na codzien :) tak nowa ramka

Opublikowano

Zamiast odpisywać to idz spac bo na 8 do roboty :) !!!

Opublikowano

pokaz to podswietlenie klamek

Opublikowano

ja tam nie widze różnicy w tej folii

Opublikowano

Pokaż te światełka ...bom okrutnie ciekawy :)

Opublikowano

Ramka przycidków nówka ? Jaki koszt jak nie tajemnica bo tez musze kupić :)

Opublikowano

Widziałem na żywca - jest mega lepiej w porównaniu z okleina 3d 3m . Bardziej przypomina prawdziwy carbon bo ten 3m to ma wzór carbonu :) I autko takie młodsze od razu w środku :)

Opublikowano

Fajnie wyszło ma coś w sobie.Co do folii to jakoś nie jestem zwolennikiem ale nie wyszło źle nawet:wink:

Opublikowano
  • Autor

podswietlenie klamek pokaze jutro .... i swiatełek w dzwiach :) no i sa pierwsze ofiary gwintu :) własnie odpadl mi ekran pod silnikiem i trzyma sie tylko z przodu zderzaka ..... trze nie miłosniernie ... jutro reaktywacja i zakładam rozpurke na doł przy okazji

---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ----------

na fotkach moze nie widac róznicy ale w realu jest całkiem inny ..... dla laika nie było by róznicy miedzy ori carbonem a folia :)

Opublikowano
podswietlenie klamek pokaze jutro .... i swiatełek w dzwiach :) no i sa pierwsze ofiary gwintu :) własnie odpadl mi ekran pod silnikiem i trzyma sie tylko z przodu zderzaka ..... trze nie miłosniernie ... jutro reaktywacja i zakładam rozpurke na doł przy okazji

---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ----------

na fotkach moze nie widac róznicy ale w realu jest całkiem inny ..... dla laika nie było by róznicy miedzy ori carbonem a folia :)

tą brałeś?

FOLIA CARBON 4D CZARNY OKLEINA 152x50 SUPER KARBON (4262216384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.