Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 TDI by a4-freunde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
j**ane ładne te trzy audic. Mam nadzieje , ze kiedys rs-a zobacze na żywo :wink:

moze kiedys sie spotkamy

Opublikowano
j**ane ładne te trzy audic. Mam nadzieje , ze kiedys rs-a zobacze na żywo :wink:

moze kiedys sie spotkamy

To pożycz na chwile rs-a i dawaj na przezdziek -)

Opublikowano
  • Autor

tak to nie mam dobrze .... moge smigac tylko po działdowie ..... a jak lece gdzies dalej to szef na fotelu pasazera siedzi ;)

---------- Post dopisany 01-07-2014 at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2014 at 23:42 ----------

i jest avus III w super stanie ..... jeszcze oponki 215/35 i mała regulacja gwintem i bedzie kosa

DSC_0795.jpg

DSC_0797.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem Twoje audi w piątek w Działdowie ,kolega mówił że czasami stoi też rs4 to pewnie te co było w Iławie?. Na żywo autko przyciąga wzrok ogarnij jakąś sesje bo audi za***ista:wink:

Opublikowano
  • Autor
Widziałem Twoje audi w piątek w Działdowie ,kolega mówił że czasami stoi też rs4 to pewnie te co było w Iławie?. Na żywo autko przyciąga wzrok ogarnij jakąś sesje bo audi za***ista:wink:

szkoda ze predzej nie dałes cyny bysmy sie zgadali...... rs4 stoi tez czasem a teraz stoi w garazu bo szef na urlopie....... co dosesji nie mam daru do robienia zdjec :) ale dzieki

Opublikowano

szkoda ze predzej nie dałes cyny bysmy sie zgadali...... rs4 stoi tez czasem a teraz stoi w garazu bo szef na urlopie....... co dosesji nie mam daru do robienia zdjec :) ale dzieki

nie było czasu żeby pogadać przyjechaliśmy w czwartek to od razu na browara poszliśmy a rano w piątek z ekipą z Działdowa nad morze ruszyliśmy,macie w mieście parę fajnych b6:wink:

Opublikowano
  • Autor

pare jest fajnych ..... jak bedziesz w dz-wo to odezwij sie

---------- Post dopisany 23-07-2014 at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany 20-07-2014 at 21:15 ----------

dzis pozbyłem sie wlep na tylnej szybie no i wyleciała wlepa P/W

---------- Post dopisany 25-07-2014 at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany 23-07-2014 at 22:24 ----------

dzis z okazji moich imienin ...... moja przyszła zona kupiła mi folie do obrysów usa . Mała rzecz a jak cieszy :)

Folia do zmiany koloru lamp 25x50cm - pomarańczowa (4429052982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jutro nakleje i wyczyszcze babcie ..... to zrobie pare fotek

Opublikowano

Miałeś obrysy wiec o co kaman z ta folia? A wlepa chyba P/W :naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

DSC_0838.jpg

DSC_0828.jpg

DSC_0831.jpg

DSC_0824.jpg

DSC_0843.jpg

DSC_0847.jpg

---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

wpadna predzej zapowiadane koła i opony IMPERIAL ECO SPORT 215/35R18

OPONY WPADNA SRODA CZWARTEK SKŁADANIE W PIATEK MONTAZ I REGULACJA GWINTEM :banan:

Edytowane przez a4-freunde

Opublikowano

super prezentuje sie fura na tych felach :wink: a co to za końcówki wydechu masz ?

Opublikowano
  • Autor

koncowki to wm sport

wszystkie 4 sztuki w komplecie

ba10bce944373698m.jpg

Edytowane przez a4-freunde

Opublikowano

Goń ludzi od opon i dawaj czadu :)

Opublikowano

jednak gleba to robi mega auto :) ale ciekawsze koło i tak by się przydało imho..

Opublikowano
  • Autor

gleba robi za***ista robote .... a avus III urywa dla mnie dupe :naughty:

Opublikowano

Dobra dobra nie podmniecaj się tylko poproszę o focisze ...

Opublikowano
  • Autor

TU Z KOLEGA

a34cea9b8627228dm.jpg

A TU MOJA BABCIA I AVUS III JESZCZE MAŁA KOREKTA GWINTEM DYSTANS I BEDZIE MALINA

41b203788119714fm.jpg

Opublikowano

Tylko jak będziesz robić korektę gwintu to żebyś zjechal z podnośnika :)

Opublikowano

Jest :kox: tak jak mówisz, dystans i już będzie ładniej ;) zazdroszczę dobrych dróg skoro chcesz jeszcze gwintem pokręcić :P

Opublikowano

Chyba że na gwincie chcesz go podnieść :banan::decayed:

Opublikowano
  • Autor

raczej wyrównac zeby równo stał