a4-freunde Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 zdjecia z vag familia iłaVWa ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ---------- ---------- Post dopisany 27-04-2014 at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany 14-04-2014 at 22:34 ---------- pare foto jak chce zejsc z gwintem ktory napewno wleci w tym roku jak by tak udało sie zejsc jak na foto to by była mizga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 No ladnie bedzie ale musisz uwazac , bo ja z tylu na blotnikach juz lakieru nie mam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 musi byc nisko ... po vag familia iława decyza zapedła ma byc niko nie koniecznie szeroko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 masz racje xD ja toczylem dystanse i na kozaku jezdzilem wczoraj wieczorem tylko sie wkurwilem jak z dwoch stron lakier mi odpadl :facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nie jesteście jedyni z tym lakierem:decayed: no brakuje mu troche więcej glebuszki ale o tym wiesz to chyba nie trzeba sie o to martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 bedzie bedzie niżej na 100% ale mam problem z fotelami bo kur.....a sa nie dostepne narazie nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumak Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Furka oblukana w Iławie, robi robotę konkretnie i tak jak rozmawialiśmy, jeśli zejdzie w dół to będzie kozak, ze hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jak juz przekonales sie do gwintu to kwestia czasu jak wpadnie tu w koncu felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 jedziesz moze do Lipna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 dzis zakupiony gwint jedzie do mnie kurierem ..... a w srode montaz panowie i krecenie zeby dobrze lazało co do koła to moze nastepny sezon ale to tylko zmiana o 1cal i model czyli avus III. a co do lipna to nie wiem o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Akurat zmiana 17 na 18ke jest bardzo zauwazalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 powoli do przodu narazie z fotelami lipa po dostepne beda dopiero w lipcu wiec moze koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 w nastepny sezon jak bedziesz chcial to moje avusy bierz JAk obnizysz bedzie pieknie xD:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 no a ile ty bedziesz chciał z nich jagiełków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 pogadamy jak bede sprzedawal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 ok.....teraz misja blizej ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 dzis zakupiony gwint jedzie do mnie kurierem ..... a w srode montaz panowie i krecenie zeby dobrze lazało co do koła to moze nastepny sezon ale to tylko zmiana o 1cal i model czyli avus III.a co do lipna to nie wiem o co chodzi ? https://www.facebook.com/lipno2014?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 no moze i wpadne nie daleko w sumie:) a dokładna data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 1 maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 niestety nie bede w lipnie bo miał dzis przyjsc gwint i nie przyszedł. bedzie dopiero we wtorek .... wiec koza nigdzie nie jade ---------- Post dopisany 03-05-2014 at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany 29-04-2014 at 22:20 ---------- taka mała zapowiedz co wy na to ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi