Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] A4 TDI by a4- freunde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a powiedz mi co dla ciebie ma spójność ?

przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem to co napisalem, masz wszystko wyjasnione.

co do silnika to dla mnie wystarczy zetor po programie

spoko, rozumiem, nie neguje tego, mi tez kiedys wystarczal AHU i to bez programu ;)

ale powtarzam - czytaj ze zrozumieniem - mowie o pchaniu znaczkow S4 do 90-konnego klekota.

kanapa nie wyleci z tyłu ze względu na to że nie mam ochoty patrzeć na ścianę grodziowa i na wizke elektryczna i moduły

ok, wyrazilem tylko swoje zdanie :)

sciane grodziowa mozna oje**ć ciemnym filcem i bylby sztos :wink:

to samo tyczy sie siedziska - kawalek sklejki docietej pod wymiar w filcu z zaczepami jak w ori kanapie i montaz/demontaz trwa 2 sekundy (wystarczy pociagnac do gory i do widzenia).

Edytowane przez Radekst
Opublikowano (edytowane)

ja i tak nie rozumiem po co ten rollbar ?

a fura i tak kox

Edytowane przez hunter91
Opublikowano

Radekst ma trochę racji. Rollbar wygląda fajnie, ale najlepiej jak idzie w parze z mocą samochodu i ma to jakieś zadanie, a tutaj motor nie zonie ogniem z tyłu. Samo autko w sobie jest świetne, widać, że zadbane maksymalnie, masz swoją wizję i tyle w temacie moim zdaniem. Samochód jest Twój, dla Ciebie, Tobie ma się podobać, a mody mają sprawiać przyjemność Twojemu oku nie ludzom ;)

Co do tego, że nie masz ochoty oglądać wiązek itp. - specjalnie dla Ciebie odszukałem a4 Bonusa, mam nadzieję, że nie miałby mi za złe, że wrzucam jego zdjęcia ale to przykład tego jak fajnie można to ogarnąć i nie ma żadnych kabli itd.

dsc9641.jpg

cFzqm20.jpg

5b0JlmM.jpg

On zrezygnował z kanapy, lecz dla chcącego nic trudnego, wszystko idzie wykombinować :)

Opublikowano

Radekst ma trochę racji. Rollbar wygląda fajnie, ale najlepiej jak idzie w parze z mocą samochodu i ma to jakieś zadanie, a tutaj motor nie zonie ogniem z tyłu. Samo autko w sobie jest świetne, widać, że zadbane maksymalnie, masz swoją wizję i tyle w temacie moim zdaniem. Samochód jest Twój, dla Ciebie, Tobie ma się podobać, a mody mają sprawiać przyjemność Twojemu oku nie ludzom ;)

Co do tego, że nie masz ochoty oglądać wiązek itp. - specjalnie dla Ciebie odszukałem a4 Bonusa, mam nadzieję, że nie miałby mi za złe, że wrzucam jego zdjęcia ale to przykład tego jak fajnie można to ogarnąć i nie ma żadnych kabli itd.

On zrezygnował z kanapy, lecz dla chcącego nic trudnego, wszystko idzie wykombinować :)

fajnie to wykombinowane .... lecz podtrzymam dalej swoja wizje i kanapa zostaje ...z czasem wpadnie czarna skórzana .....

Auto moze i nie mam mocy S4 ale nie to jest najważniejsze ... miało robic wrażenie i wygladac dobrze

Opublikowano

Widzę że znowu na sale :) szkoda sprzedawać tyle kasy i pracy wsadzone:) na co chcesz się przesiąść?

Opublikowano

Fakt faktem że bez kanapy wygląda mega :)

Opublikowano

Widzę że znowu na sale :) szkoda sprzedawać tyle kasy i pracy wsadzone:) na co chcesz się przesiąść?

na cos normalnego ...... mam tak co jakis czas ..... albo to juz wypalenie albo brak mozliwosci ....a tak naprawde to chyba brak normalnego auto które wszedzie pojedzie lub wszedzie wjedzie

Opublikowano

na cos normalnego ...... mam tak co jakis czas ..... albo to juz wypalenie albo brak mozliwosci ....a tak naprawde to chyba brak normalnego auto które wszedzie pojedzie lub wszedzie wjedzie

Starzejesz się :) przygarnolbym parę gratow z tej twojej :)))
Opublikowano

nie lepiej wpakować powietrze? podnosisz i masz normalne daily ;) tymbardziej że profil w kołach masz w sam raz ;)

Opublikowano

Dokładnie szkoda oddawać takie auto gdzie jest tyle włożonej pracy. Powoli poskładasz powietrze i po problemie :)

Opublikowano

tak moja mała wizja ...

c03d1dc30028fcfamed.jpg

1530021e23c04889med.jpg

75163a01993cc838med.jpg

Opublikowano

ładnie to wygląda

Opublikowano

Dobrze to wygląda :)

Opublikowano

panowie pierwsze fotki z prac nad spojlerem dzis wieczorem

Opublikowano