Path Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 No nie sądziłem, że jednak weźmiesz się za ten spojler Czekam na końcowy rezultat
a4-freunde Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 odebrane od blacharza ( magica ) a teraz zostało przetransportowane do kolejnego etapu ..... malowanie
a4-freunde Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 j**any będzie kox mam taka kurna nadzieje ...... bo pochłoneło to proszke PLN-ów
luty2502 Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 A Miała iść pod młotek hehe jeszcze poczekam wzmocnisz motorownie i ja kupię
a4-freunde Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 motorownia no nie wiem ...... jest wirus ....starczy ..... im wolniej jedziesz tym dłużej widza i podziwiają
Mini_Tytan Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 A jak wygląda sprawa ze szczelnością tego cuda w klapie?
Radekst Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 wlasnie o to samo mialem pytac, gdzie splywa woda ktora dostanie sie pod ten spojler?
a4-freunde Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 sa oryginalne odpływy i 2 dodatkowe
enczu Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Wygląda przekozacko, pytanie z mojej strony. Będzie się podnosił po odpaleniu, czy powiedzmy w momencie kiedy mocniej depniesz/przy wyższej prędkości?
slavko87 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Mogłeś dać klapę polift albo zrobić custom US Ciekaw jestem efektu końcowego
a4-freunde Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Wygląda przekozacko, pytanie z mojej strony. Będzie się podnosił po odpaleniu, czy powiedzmy w momencie kiedy mocniej depniesz/przy wyższej prędkości? nie raczej bedzie na guzik z modułem z corrado Mogłeś dać klapę polift albo zrobić custom US Ciekaw jestem efektu końcowego wiesz nie chciałem polifta i o usa tez myslalem ale nie pasowało do mojej wizji całosci
horny devil Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Jest taki moduł awaryjnego pulsowania swiatel stop poczas naglego hamowania mam taki założony. Ma on wyjscie dodatkowe pod swiatla awaryjne wiec mozna by tam wpiac spojler. Odpalal by sie przy awaryjnym hamowaniu a dodatkowo na przycisk i odpalamy kiedy chcemy
a4-freunde Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 Jest taki moduł awaryjnego pulsowania swiatel stop poczas naglego hamowania mam taki założony. Ma on wyjscie dodatkowe pod swiatla awaryjne wiec mozna by tam wpiac spojler. Odpalal by sie przy awaryjnym hamowaniu a dodatkowo na przycisk i odpalamy kiedy chcemy podeślij link do aukcji lub sklepu z kórego kupowałes ?
horny devil Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 http://www.rymi.pl/ess.htmltrochę słabo widać ale tak to działa u mnie
kujawaPGN Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 A powiedz no mnie jakich rur użyłeś do rollbara? Oczywiście chodzi mi o średnicę i grubość ścianki...
Fenrir Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Jest taki moduł awaryjnego pulsowania swiatel stop poczas naglego hamowania mam taki założony. Ma on wyjscie dodatkowe pod swiatla awaryjne wiec mozna by tam wpiac spojler. Odpalal by sie przy awaryjnym hamowaniu a dodatkowo na przycisk i odpalamy kiedy chcemy Dobrze że o tym napisałeś bo ostatnio często się zastanawiałem czy można coś takiego kupić. A powiedz mi, skąd ten moduł wie kiedy mocniej hamujesz a kiedy lżej? Ile za to płaciłeś i gdzie bo na tej stronie nie ma cen.
Rekomendowane odpowiedzi