piterdzg Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam!!mam problem z tylnym spryskiwaczem ponieważ wcale nie działa,co jest tego przyczyną ?dodam ze przód działa ok
slo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 podłączę się. przód działa. gdy chcę spryskać tył, pojawia się charakterystyczny odgłos pompki, jednak nic nie leci. piterdzg tez tak masz ?
Góral.tz Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 może u was tak samo jak w B5 się dzieje zobaczcie http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-naprawa-spryskiwacza-tylnej-szyby/
piterdzg Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 u mnie nie słychac pompki[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 21:22_________________________________________________a do tyłu jest druga pompka??jak tak to chyba powiedziała good bay
slo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 nie wiem kolego. u mnie słychać jak coś pompuje jak pryskam tył. tylko nic nie leci.
piterdzg Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 a pompuje z przodu czy z tyłu?
otomsono Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Możliwe że pękł przewód od spryskiwacza. Kumpel miał taki przypadek, uszkodzenie było w miejscu prawego (patrzac na tył) "ramienia" klapy bagażnika - na jego zgięciu. Otwórz klapę i zobacz czy wszystko jest suche ew. czy nie czuć płynu do spryskiwaczy... Sprawdź czy dysza sprysku nie jest zatkana.
steve69 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 nie wiem kolego. u mnie słychać jak coś pompuje jak pryskam tył. tylko nic nie leci. A sprawdzałeś tapicerkę z tyłu, czy nie jest mokra? U mnie pękła rurka doprowadzająca płyn do tylnego spryskiwacza. Zamiast na tylną szybą, to spływało po tapicerce, potem po wiązce przewodów i do wtyczki wzmacniacza. Z gąbki, na której "stoi" tuba subwoofera, wycisnąłem niezłą kwartę płynu. -- Pozdrawiam. Sławek
piterdzg Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 oo dzięki jutro sprawdzę te zawiasy ale wiem że w bagaju jest suchutko
slo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 póki co nieszczelny mam dach na wysokości anteny. jutro sprawdzę spryskiwacz tylni.
Rekomendowane odpowiedzi