Opublikowano 19 Lutego 201214 l witam koledzy wywala mi taki blad 01366 - Opened Due to Crash Signal 35-00 - - kasuje go i go nie ma wlanczam wylanczam auto i jest ok przeprowadze tes i za chwile jest blad co jest nie tak bo to ponoc cos z centralnym
Opublikowano 19 Lutego 201214 l A od kiedy ten błąd wyskakuje :?: Numer tego błędu mowi o dzwonie autka zapisanego w pamieci sterownika AIR BAG
Opublikowano 19 Lutego 201214 l Możliwe przyczyny Badanie przeprowadzone na wyjście Airbag Control Module ust J234) Pojazdu uczestniczącego w Wypadku Airbag Moduł sterowania (J234) przechowywane dane o awarii Okablowanie / Złącza z / do poduszki sterowania modułu J234) wadliwe Możliwe rozwiązania Zaznacz / Odznacz kody błędów Sprawdzić okablowanie / Złącza z / do poduszki sterowania modułu J234)
Opublikowano 19 Lutego 201214 l Straszycie chłopaka a ten błąd może się pojawiać przez słaby akumulator ... no ale jeśli auto po dzwonach to raczej bym na to za bardzo nie liczył
Opublikowano 19 Lutego 201214 l mogę potwierdzić, poprzednie a4 miało tak samo po 3 miesięcznym postoju w garażu. Potem ori aq Moll (miał 7 lat) padł praktycznie z dnia na dzień, bez ostrzeżenia.
Opublikowano 19 Lutego 201214 l Autor dzwona raczej nie mial kasuje blad i go nie ma ale robie test i sie pojawia jak mowicie ze mial dzwon albo sprawdzic zlacza to ktorej poduszki sie to tyczy
Opublikowano 19 Lutego 201214 l Robisz Output Test VAG-iem i wtedy zapisuje Ci ten błąd? Jeżeli jest tak jak mówię to jest to normalna kolej rzeczy i nie masz się czym przejmować, komputer rejestruje zadziałanie zamka centralnego na sygnał wypadku. Skasuj błąd i nie grzesz więcej
Opublikowano 19 Lutego 201214 l Autor ok tak wlasnie robie skasowalem zobaczymy czy nic sie nie pojawi za kilka dni
Opublikowano 19 Lutego 201214 l ok tak wlasnie robie skasowalem zobaczymy czy nic sie nie pojawi za kilka dni Jak do tego czasu w coś nie walniesz i nie będziesz testował centrala to nie powinien przy output teście zamka centralnego auto zawsze zapisze ten błąd w sterowniku.
Opublikowano 10 Czerwca 201412 l A już miałem .......w gaciach, ufffff............... ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- Robiłem zamki ostatnio z tyłu i sprawdzałem błędy. Znalazły się tylko dwie pozycje: 2 Faults Found: 01331 - Door Control Module: Driver Side (J386) 80-10 - Single-Wire Operation - Intermittent 00933 - Electric Window Motor: Passenger Side (V148) 62-00 - No or Incorrect Adjustment Skasowałem błędy. Przeprowadziłem Test, po czym pojawił się mi błąd: 1 Fault Found: 01366 - Opened Due to Crash Signal 35-00 - - Na szczęście doczytałem, że komp robi test zamków na wypadek kolizji, dlatego zapodaje ten błąd. Skasowałem go i Testu już nie robiłem. Muszę ogarnąć teraz te dwa błędy wyżej.