Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Teraz jest się czym chwalić po wymiane kół

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam. tak jak w temacie teraz naprawde warto sie pochwalic bo wczesniej nie bylo czym, standard z wymionymi lampami poliftowymi.

wczoraj odebralem moje nowe felgi 18" 225/40. zalaczam fotki, podobaja sie? Pozdrawiam Jocker01

3fbfa6b1b8e94f54med.jpg

8888c82097221ee2med.jpg

09b57e5aa5700578med.jpg

23ffc3db30fb2439med.jpg

54f37b9406614d6fmed.jpg

bd58b1cd3a603c4emed.jpg

Opublikowano

no felgi fajne ale gleba musowo :cool: noi plusik za lampki przednie :th: . jeszcze tylknie zmien na poliftowe i kierunki boczne . pozdro.

Opublikowano
  • Autor

dzieki, wlasnie przed obnizaniem bronie sie rekami i nogami, ale moja zona dzis jak objrzala te felgi przy swietle dziennym mowi ale czy on nie jest teraz za wysoko :P i jak to trwac przy swoim, migacze boczne po liftowe sa bezbarwne? Pozdrawiam Jocker01

Opublikowano

dzieki, wlasnie przed obnizaniem bronie sie rekami i nogami, ale moja zona dzis jak objrzala te felgi przy swietle dziennym mowi ale czy on nie jest teraz za wysoko :P i jak to trwac przy swoim, migacze boczne po liftowe sa bezbarwne? Pozdrawiam Jocker01

Twoja żona się zna :th: hehe gleba musi być przy 18stkach :tongue4: A co do kierunków na błotnikach to są białe w poliftach. Niby są na allegro dostępne bezbarwne, ale białe bardzo ładnie wyglądają :wink4: Jeszcze wymień lampki tylne i będzie malinka :cool:

Opublikowano

Felgi ładne ale zawias w dół mus - żona wie co mówi :polew:

Opublikowano

chlopak nie zastanwiaj sie tylko zglebiaj, zobaczysz roznice:)

Opublikowano

witam kolegę z UK i z forum AKP UK division :) autko super ale dorzucam się do reszty , gleba konieczna , dorzucę ci linka do mojej A4 żebyś porównał :>, kolor trochę podobny , rozmiar felgi i opon ten sam , gleba -35mm , mogło by jeszcze trochę zejść na -50 powiedzmy , ps. możesz kupić -35mm (street sport) nietracąc na komforcie , ja nieczuje dużej różnicy do ori -20mm

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_moja_18_t_z_18_od_nowego_rs4_nowe_foto-t29541.0.html

Opublikowano

No dokladnie .......kobieta wie co mowi...... :wink4:

Obnizaj autko i bedzie malina :th:....

Opublikowano

rowniez dolaczam sie do wypowiedzi klubowiczow :a4fan: obnizaj autko i nawet sie nie zastanawiaj nad tym. Bedzie :th:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki panowie za slowo uznania :D

MoSSS ile placiles za zawieszenie (zona chce wiedziec :P )

nad kierunkami juz pracuje aby byly biale.

no ale musze sprostowac ze to nie taki zupelnie standard jak wczesniej napisalem :

silniczek 1,8 ale to mozna sie domyslic po kodzie silnika :D

klima, radio z DVD 7" wyswietlacz, wzmacniacz i tuba 240Watt. Pokrowce szyte na zamowienie. Zegar z fisem, podlokietnik no a reszta to juz standard :P

Pozdrawiam Jocker01

Opublikowano

zawieszenie 245 f , obecnie kosztuje 270 f :th:

Opublikowano

gleba nie koniecznie to z jednej strony kalectwo jesli kts jezdzi autem na codziem to nie polecam wlasnie podnioslem swoja niunie bo czulem sie jak inwalida

Opublikowano

spoko spoko ja i kolega jocker01 mieszkamy w UK , tutaj drogi są trochę lepsze :) -35mm będzie idealne :th: