SowaBezOka Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 bedzie lepiej jak zmienisz szybciej bieg a nie do ~5.000 gonisz, lekko przed 4.000 zmieniaj
wydra Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 bedzie lepiej jak zmienisz szybciej bieg a nie do ~5.000 gonisz, lekko przed 4.000 zmieniaj przed programem tak, po programie jak widać ciągnie do końca - tez tak mam
ziemas Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 Ehh szkoda że idzie na sprzedaż.... Tyle w niego wsadziłem, ale to nie do końca moja decyzja
grzes1150 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Ehh szkoda że idzie na sprzedaż....Tyle w niego wsadziłem, ale to nie do końca moja decyzja Do działu sprzedam nie masz dostępu to tu prubujesz??? licząc na to że ludzie będą dopytywać
ziemas Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 Powiedzmy:D Ale tak naprawdę to mi szkoda.
tomiqu Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 dlaczego wypluł tylko 73,5 km po zdjęciu boxa? przepływka jest ok?
ziemas Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 dlaczego wypluł tylko 73,5 km po zdjęciu boxa?przepływka jest ok? To był kolektor zapchany, po wyczyszczeniu była prawie seria.
tomiqu Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Aha, a czym go najlepiej jest wyczyścić? Ja mam prawie 300kkm i przypuszczam też nikt tam nie zaglądał nigdy... dawaleś nowe uszczelki później?
ziemas Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 Aha, a czym go najlepiej jest wyczyścić? Ja mam prawie 300kkm i przypuszczam też nikt tam nie zaglądał nigdy... dawaleś nowe uszczelki później? Tak, nowe uszczelki. Syf wydłubany dłutkiem potem szczotką drucianą, wypaliłem i wyskrobałem(Benzyna do środka po wykręceniu oczywiście;D i podpaliłem z daleka) na koniec na 20 min środkiem do mycia kominków kupionym w Tesco i płukanie woda. Na bank się przyda wyczyścić. EGR też pewnie do czyszczenia, możliwe że katalizator też zawalony. Mi się kat. rozleciał i zatkał wydech więc został wyeliminowany a egr zaślepiony. Wszystko ok:D Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi