onthefloor Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 witam właśnie kupiłem auto ale ktoś wyciągnął radio podejrzewam że miał tam tv lub coś dobrego na 2diny bo jest pociąnięta porządna instalacja pod wzmachl i teraz pytanie-- co będzie pasować czy symphony II czy audi concert ??? moja dziura po radiu wygląda tak----- co włożyć???aha i jak podłączyć pod to kable od wzmachola dodatkowego??pewnie jakaś kostka bądź przewód trzeba (przejściówke ) dzieki za pomoc jak ktoś ma takie radia rozwarze propozycje
domin79 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 walnołeś same foty bryki z zewnątrz dawaj foty konsoli i kostek jakie tam siedzą widze dziórwe pod 2 dina tylko jeszcze kości z bliska pyknij :gwizdanie: zapewne siedziało tam symphony II ale nie takie jak podesłałeś a takie http://allegro.pl/audi-a4-b6-kombi-01-04r-radio-cd-symphony-i2076659496.html
onthefloor Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 już są sorki:) [br]Dopisany: 22 Luty 2012, 21:37_________________________________________________no to kolego jest to samo co pierwsze zdjęcie:)kostek jest chyba trzy z tego co pamiętam i kable od wzmachola są trzy dziwne zrobie zdjęcie jak dostane auto w pt ale juz dziekuje
domin79 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 to co na pierwszym zdjęciu to syphony ale do B5 lub A6 , jest szersze i do Ciebie nie pasi jak masz 3 kostki to już jest dobrze , dawaj fotki i wsio sie wyjaśni :>
onthefloor Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 ok wrzuce w pt więc luknij kostki są chyba trzy zrobie fotki bo chce też do tego radia pdłączyć tube dodatkową i wzmachol bo mam to też podpowiesz coś bo pewnie jakąś przejściówke musze kupić pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi