Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] (A4 B6 1.9tdi 2001r) Niemam radia -co tam włożyć???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam właśnie kupiłem auto ale ktoś wyciągnął radio podejrzewam że miał tam tv lub coś dobrego na 2diny bo jest pociąnięta porządna instalacja pod wzmachl i teraz pytanie-- co będzie pasować czy symphony II 540x405_na-radio-audi-sympho-711134.jpg czy audi concert 540x405_audi-a-radio-concert-739477.jpg ???

moja dziura po radiu wygląda tak-----C21905986_8.jpg

co włożyć???aha i jak podłączyć pod to kable od wzmachola dodatkowego??pewnie jakaś kostka bądź przewód trzeba (przejściówke )

dzieki za pomoc jak ktoś ma takie radia rozwarze propozycje

Opublikowano

walnołeś same foty bryki z zewnątrz :confused4: dawaj foty konsoli i kostek jakie tam siedzą :cool1:

widze dziórwe pod 2 dina tylko jeszcze kości z bliska pyknij :gwizdanie: zapewne siedziało tam symphony II :mysli: ale nie takie jak podesłałeś :no:

a takie http://allegro.pl/audi-a4-b6-kombi-01-04r-radio-cd-symphony-i2076659496.html

Opublikowano

już są sorki:)

[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 21:37_________________________________________________no to kolego jest to samo co pierwsze zdjęcie:)kostek jest chyba trzy z tego co pamiętam i kable od wzmachola są trzy dziwne

zrobie zdjęcie jak dostane auto w pt

ale juz dziekuje

Opublikowano

to co na pierwszym zdjęciu to syphony ale do B5 lub A6 , jest szersze i do Ciebie nie pasi :no: jak masz 3 kostki to już jest dobrze , dawaj fotki i wsio sie wyjaśni :>

Opublikowano

ok wrzuce w pt więc luknij

kostki są chyba trzy zrobie fotki

bo chce też do tego radia pdłączyć tube dodatkową i wzmachol bo mam to też podpowiesz coś bo pewnie jakąś przejściówke musze kupić pozdrawiam