marex.p Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 witam, mam problem z czerwoną kontrolką cisnienia oleju po włączeniu zapłonu na fisie swieci na czerwono konewka cis.oleju a po załaczeniu silnika gasnie co to morze być
Dev Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 za niskie ciśnienie lub poziom najpierw sprawdz poziom a jak jest ok to trzeba zapiąc manometr
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 przeciez koledze ta kontrolka swieci po przekreceniu stacyjki, ale zanim wystartuje silnik. po uruchomieniu gasnie...
marex.p Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 olej jest na poziomie max manometr niemam mozliwosci podpiecia bo jestem zdala od domu i pytanie czy vagiem mogę cos sprawdzic nigdy czegos takiego niemiałem nie swieciła wczesniej
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 przeciez kontrolka oleju, ma gasnac dopiero po uruchomieniu silnika, podobnie jak kontrolka akumulatora.[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 21:51_________________________________________________a to jest na FIS?
marex.p Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 ta kontrolka na fisie nigdy nie swieciła to jest taka konewka na cały fis [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 21:52_________________________________________________tak na fis
Dev Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 devastation locuta, causa finita :decayed: :decayed:
marex.p Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 nikt niema nic do powiedzewnia w tym temacie[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 21:56_________________________________________________jutro mam do zrobienia kilka setek km i chcialbym sie dowiedzic czy jest jakas czybka mozliwosc sprawdzenia tego moze VAGiem albo jescze w inny sposób
Dev Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 dostałes już info, czego jeszcze chcesz ??? musisz sprawdzic cisnienie oleju, jezeli jest słabe zarzniesz motor jeżeli cisnienie jest ok masz do wymiany czujnik oleju
marex.p Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 chodzi mi o vag jest jakas mozliwosc sprawdzenia
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 devastation locuta, causa finita :decayed: :decayed: nie tak predko ta kontrolka na fisie nigdy nie swieciła to jest taka konewka na cały fis [br]Dopisany: 23 Luty 2012, 21:52_________________________________________________tak na fis ale ten komunikat masz w czasie pracy silnika czy gdy nie pracuje? jezeli gdy silnik nie pracuje, to uszkodzony jest czujnik oleju. gdybys podpial VAG-a byloby wiadomo od razu.
Rekomendowane odpowiedzi