gooryl Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam ! Testowałem juz chyba wszystkie rodzaje adapterów... żaden nie działa ,sprawdzałem tylne głośniki i głośnik w subie baterią i działają.Napięcie dochodzi do suba w bagażniku .. jednak to nie ożywia tyłu samochodu... już nie mam pojęcia co robić.. zależy mi na fabrycznym zestawie audio przy nie seryjnym radiu...w poprzednich audicach robiłem to bezproblemu... poniżej zamieszczam kilka fotek z instalacji.. może ktoś coś dostrzeże .. czarny kabel podpięty pod 12 V ( tak jak na nim pisze..)
Mauros88 Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 Kolego dobrze widze ze tylne glosniki masz podpiete do radia kabelkami? Bo jak tak to moze nie dzialac bo powinny byc podlaczone pod wyjscia chinch w radiu (wyjscie liniowe)
gooryl Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Opublikowano 27 Lutego 2012 mam je podpięte przez adapter ...
Mauros88 Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 mozesz pokazac co to jest za adapter? Ma sie rozumiec ze w tym radiu nie masz line-out?
gooryl Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Opublikowano 27 Lutego 2012 mam , jednak najprościej jest podłączyć za pomocą adaptera.. tylko że próbowałem ich juz mnóstwo..żaden nie ożywił.. http://www.car-tronic.pl/adapter-do-systemu-audio-audi-seat-vw-skoda-1998-p285.html
Rekomendowane odpowiedzi