adamooo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 no niestety..nie bylismy pierwsi :gwizdanie: wszystko było ściągnięte z AZ ale jako pierwsi wiemy że poduszka odpali w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Malik TY JA tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ale ja mam najładniejszą :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ale myślę że ktoś nas uprzedził widziałeś http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bbk_moja_s4-t33909.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wszystko fajnie ale to kiera z rs'a...i pewno nie działają przyciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 No wiem ale sztuka to sztuka miło być w pierwszej trójce . Masz fotki Swojej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Adas ma nawet lopatki do TIPa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 kto bogatemu zabroni :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 łopatki działają jako kierunkowskazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 no to coraz lepiej jako pierwszy taki mod :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wszystko fajnie ale to kiera z rs'a...i pewno nie działają przyciski Na 100% nie działają. Tak samo jak Twoje TipTronic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zastanawiałem sie nad airbagiem od A8 bo ma delikaty chrom dokoła znaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mam taką i jest taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3rs Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam. Czy przy zmianie z czteroramiennej multi B6 na trójtamienną multi z B7 tez potrzebuje tej taśmy, modułu i kostki? Czy coś zostaje z tego co mam? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Niestety mając B6 musisz wymienić wszystkie te elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Troszkę szukania jest ,ale warto :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 waskipl Zrobiłeś przyciski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 waskipl Zrobiłeś przyciski? jeszcze nie .Dużo pracy ostatnio.Widziałeś ile mnie zeszło z kierownicą.Ale na pewno to zrobię bo mnie denerwuje że każdy pyta czy działa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3rs Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Niestety mając B6 musisz wymienić wszystkie te elementy. OK, Wolałem zapytać, niż żeby poźniej okazało się że coś zdublowałem Troszkę szukania jest ,ale warto :th: W swojej nie mogę znaleźc nic co by mie przekonało do pozostawinie jej od TT drażni mnie ta okrągła bułowata poducha więc padlo na B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Bułowata poducha jest sexi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi