Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Montaż dokładki S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chętnie zamienię się na ramki s line zdrezaka. Ja mam dolny grill s line z ramką czarną matową a chcę chrom. Jak ktoś się chce zamienić to jestem chętny.

Opublikowano
  • Autor

a masz malowana czy ori :eusathink: z tego co wiem to nie było ori czarnych :eusathink:, wklej fote to ocenimy.

Opublikowano

były ori czarne

Opublikowano

malowane - zdrapałem chrom do samego plastiku i pomalowałem na czarno. Tylko wtedy jest pewność że farba nie będzie się łuszczyła i odpryskiwała

Opublikowano

Dzięki Marcin za wytłumaczenie.

Mimo wszystko chyba odpuszcze bo za duze koszty. Trzeba ramki mieć od S-line a kratki od S4. To podwójne koszty.

A przeciez za same 3 plastiki do dokładki trzeba dać ponad 6stów.

Ma ktoś ujęcie centralnie z przodu A4 ze zderzakiem S-line ? Dla porównania.

Opublikowano

no dokładnie, przeróbka ma jakiś sens jak się już ma gril z s-line, bo tak to podwójny koszt, swoją drogą ori przód s-line robi kawał dobrej roboty, także bez modyfikacji wygląda super

Opublikowano

no to chyba siadzie zderzak s4 caly mimo ze mi sie podoba bardziej dokladka s-line i bdzie czarny grill gora i dol ori aso!!

Opublikowano

no to dwa grile s4 900pln, btw w s-line też są do wyboru czarne grile, chociaż moim skromnym zdaniem grile s4 w czerni są mega

Opublikowano

zdjęcia zrobione przed chwilą w garażu zderzak lekko przybrudzony ale mam nadzieje że widać to co trzeba:

p3111246.th.jpg p3111245.th.jpg p3111242.th.jpg thumbnmail.png p3111240.th.jpg p3111243.th.jpg

Opublikowano

Ja bym prosił o foto centralnego przodu S-lina żeby porównać do tego zdjęcia - przeróbki genetycznej S-line z S-4.

scaled.php?server=115&filename=sline5.jpg&res=medium

Opublikowano

fajnie wyglada normalnie miazga!!

Opublikowano

mój front

dsc0549i.jpg

Opublikowano

no ladny!! grill gora ori i dol s-line tak?? a powiedzcie mi jak zamawia sie dokladke w aso to od razu sie dostaje w kolorze czy trzeba malowac??

Opublikowano

dokładka w podkładzie, górny gril standard, dolny s-line, bo nie ma opcji gril górny s-line, najlepiej szukaj na allegro całego zderzaka s-line, bez kratek bo jak z kratkami to ceny szalone, widziałem łady wystawiony za 650

Opublikowano

Dzięki Marcin za foto. Teraz widać jak na dłoni, niby to samo.... ale w zdjęciu z niemcowni te pionowe kratki w grillu S4 dodają więcej agresji.

Ale przy takim modzie to trzeba górny grill zmienić na S4

A dolny S4 dopasować do dokładki Sline.

Ja póki co mam tylko dokładkę s-line już na stanie, i tak muszę lekko rezać aby ją dokleić do zderzaka zwykłego.

Dolnego grilla jeszcze nie kupiłem także czy s-line czy S4 to obojętne. Tylko że z tego co mówisz to chyba trzeba dwa kupić, wyjąć ramkę z chromem i wstawić kratkę od S4.

Jedynie kwestia tego ile przy tym roboty i żeby tego nie spiepszyć dorabiając, w sensie nie zniszczyć. Nie wiadomo w sumie ile przy tym jest tak naprawdę roboty. Być może to banał.

Ale wg. mnie nie opłacalne.

Dla porównania S4

C22942085_2.jpg

Opublikowano

ewentualnie można wyrezać cały gril s4 w zderzaku, trochę podcinania w dokładce i ładnie siedzi, są na forum przynajmniej 2 takie udane przeróbki :thumbup1:

Opublikowano

calosc s4 piekne ale jeszcze ladniejsze w czarnej wersji!!

Opublikowano
a masz malowana czy ori :eusathink: z tego co wiem to nie było ori czarnych :eusathink:, wklej fote to ocenimy.

To źle wiesz :whistling:

8E0 807 647 E 5PV - Grill środkowy do spojlera przedniego zderzaka (cały czarny)

Opublikowano
  • Autor

a sprawdz w etce czy mozna kupic sama czarna obwodke ??? mam jeszcze pytanie skąd sciagneles etke, jesli mozna to poprosze link :whistling:

Opublikowano

tylko cały gril