OLIVER Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Witam... Nigdy tego nie robiłem a przyjdzie mi się zmierzyć z tym . Wkrótce będę wymieniał przepustnice w VW Golf 4 , (1,4 16V 98r) Być może że zaadaptuje się sama ,zgodnie z opisem forum ,ale jeśli nie to Znalazłem na forum temat jak się adaptuje ale trochę nie rozumie tego opisu ,a na chwile obecną nie mam możliwości tego sprawdzić .dopiero jak będę wymieniał a wymiana będzie daleko odemnie:sad:wiec chciałbym już to umieć zrobić ... Szukałem pytałem ale bez skutku ...Więc postanowiłem za pytać tu Mam prośbę do kolegów którzy znają się na adaptacji przepustnicy za pomocą WAG 311 i potrafią mi podpowiedzieć (OPISAĆ) jak to się robi krok po kroku (tak na chłopski rozum) W opisie jest tak .... Wybór 01-silnik >>>>blok pom. Mas blok 8>>>>>wybierz grupę "098">>> wpisuję "098">>>>> No właśnie i dalej nie kumam co dalej sie klika by przejść na nastawy -04>>>>i nastawy podstawowe...........by rozpocząć adaptację Jeśli by się znalazł ktoś co chciałby mi to opisać zrozumiale będę bardzo wdzięczny, Pozdrawiam
Dev Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 jak odpalisz VAG-a to postepujesz zgodnie z instrukcją wszystko bedzie widoczne na monitorze l-topa
OLIVER Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 Tomku....Jeśli tak mówisz to będzie super ..... Dzięki
danu44 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Witaj Stasiu... chcialam poslac Ci cos bardziej przyzwoitego...ale nie ma ! Wracajac do tematu, to napewno masz juz to dobrze opanowane i Tomek rowniez podpowiedzial Ci jak masz postepowac. Ale gdyby cos, to tu znalazlam bardzo dobry opis adaptacji. Moze bedzie moglo to Tobie pomoc. http://forum.vw-passat.pl/threads/33524-Adaptacja-przepustnicy Pozdrawiam Dana.
Rekomendowane odpowiedzi