Slawek84 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Co myślicie o tym wahnięciu się? V-tech proponuje wymienić N75 Sprawdzali turbinę, dmucha dobrze, przepływomierz też dobry (zakupiony niedawno a ASO) Sugerowali jeszcze, że można by sprawdzić geometrie turbiny, ale to mało prawdopodobne i kosztowna zabawa. A Tutaj jest wykresik pokazujący ile koni\Nm zabiera klima.
spanky Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 logi dynamiczne bardziej by zobrazowaly problem .. choc jak najbardziej problem moze tkwic w sterowaniu turbulum [kierownice]...
inco Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ooo, nie wiedzalem ze klima az tak duzo zabiera
Piotrek98igo Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 ile dokładnie? 50kucy niezlego kotleta podgrzales
jaras231 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 a mnie się czasem wydaje ze na klimie lepiej z dołu się zbiera
dejf Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 To zachwianie to prawdopodobnie przycinajaca sie geometria... Ja u siebie ostatnio niechcacy urwalem jeden cypelek od N75 i bylem zmuszony wymienic - kupilem tanszy Pierburga i przerobil mi tuner wtyczke - i auto jest nie do poznania :shocked: Dół milion razy lepszy - geometrie fajnie slychac i po zmianie biegu nawet z 4 na 5 nastepuje wyczuwalne kopniecie.. Musze teraz jechac sie shamować;] Ten wykresik (bo juz wiem ze z autem wszysciutko ok) na pewno wyląduje na forum. Pozdrawiam, Dawid Hehe nie zauwazylem ze ten temat taki stary
Rekomendowane odpowiedzi