gawey Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 witam ekspertów dzis uszczelniano mi pompe wtryskowa bo lekko puszczala pozniej zobaczylem w samochodzie kartke z dwoma usterkami : 1. 0207 Czujnik ciśnienia rury dolot. Zwarcie do plusa 2. 023F Ciśnienie w rurze dolot. Róznica regulacji Co one oznaczaja ? Dodam tylko ze autko nie ma mocy slabo ciagnie teraz nie wiem czy turbo do czyszczenia czy cos innego do wymiany ? Z góy dzieki za pomoc
german81 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 masz najprawdopodobniej przeładowanie zrób logi dynamiczne z bloków 3 8 11 wtedy bedzie wiadomo w czym jest problem bo byc moze jest dziura w układzie turbo
gawey Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 a to nie jest padniety jakis czujnik ? dlaczego pisze zwarcie do plusa
german81 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 nie to nie sa błedy od uszkodzonego czujnika to jest normalny bład z przeładowania w silnikach 1Z AFN i AHU
przemik Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Skasuj błedy i pojezdzij troche zobaczysz czy znow się pojawią... nie wiem czym odczytywane byly te błedy ale na pewno niczym typowym do diagnostyki grupy VAG.
Rekomendowane odpowiedzi