pet3r Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 witam, jest problemik z dwumasem do mojej AJL quattro - w hurtowniach motoryzacyjnych nie mogę go dostać a ASO - wiadomo... czy da radę podpasować to z innego silnika, może niekoniecznie z Audi? jak to jest z regeneracją?
marewel Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Z AEB powinno podejsc,twojego silnika moze nie byc poprostu w katalogu.
pet3r Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 jest w katalogu, ma podobny numer - AEB ma 058 105 266 a u mnie jest 058 105 266 C, gość z hurtowni szukał u siebie, dzwonił po innych i nigdzie tego nie ma :/
d4rk Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Z tego co mi wiadomo to końcowa literka na częściach to po prostu następna generacja, że coś zostało poprawione albo po prostu zmienili producenta. Tak mi powiedział kiedyś znajomy co pracuje w VW. Gdy kupowałem cewki zapłonowe do skody, bo te nowe miały końcówą literkę E i troche mnie to zdziwiło wiec zapytał czemu jest inny numer i powiedział ze już 5 razy zmieniali producenta i nikt nie potrafi zrobić porządnie tej cewki bo często padają. Wiec wydaje mi sie że będzie pasowało
pet3r Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jeżeli chodzi o mój dwumas to pomimo przebiegu 180k km (chyba, że był już kiedyś wymieniany) tłumił wzorcowo, Radzikowski polecił założyć go z powrotem i śmigać bez obaw :th:
Rekomendowane odpowiedzi