kodżak Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Witam, mam problem w moim audi a4 bd avant, produkcja maj 2003 rok. W którym miejscu znajduje się moduł komfortu? Z góry dziękuję za informację.
marcin23 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Szukaj kolego http://zibiokaj.w.interii.pl/Rozmieszczenie%20el%20komfort.jpg
studziany Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 MK jest pod wykladziną pod fotelem kierowcy. Ściągasz lewy próg plastikowy od kierowcy (jest na wcisk), potem podstopnik lewej nogi przy pedale sprzęgła, podciągasz wykładzine wysoko jak tylko się da i oczom twomi ukaże się czarna plastikowa puszka, a w niej MK. Od razu mówię, że do wyciągnięcia puszki z MK nie jest konieczne demontowanie fotela kierowcy - chociaż ten zabieg bardzo ulatwia cały zabieg. Przy odrobinie gimnastyki MK wyjdzie a fotel zostanie na swoim miejscu. Trochę skomplikowane, ale łatwiej napisać nie potrafię.
yarek7504 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 a ja demontowałem fotel odkręcając 4 śruby mocujące szyny...4 minuty roboty a zdecydowanie ułatwia dojście do MK ....
studziany Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Ja nie miałem torxów żeby zdemontować siedzenia, więc musiałem sie dostać do MK w troche mniej konwencjonalny sposób:wink:
Rekomendowane odpowiedzi