Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Zmiana silnika na 2.7 bit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciężko znależć A6 C5 2.7biturbo bez quattro ale były takie wersje

Opublikowano
ok dzieki!!widze poradzic musze sobie sam!!narty:thumbdown:

musisz sobie radzic sam poniewaz nikt nie odwazył sie do teraz :

-wkładać motor z Q do auta pod FWD które ma inna bude

-odłączać tył w Q co jest kompletnym idiotyzmem i

-300KM w ośce to tez jest nieporozumienie.

Jezdziłeś kiedys eską ??? to nie jest motor który sie zbiera od 3000rpm tylko od 1700 i gdy popada to bedziesz palił kapcia do 3-4 biegu niezależnie czy bedziesz tego chciał czy nie.

Ogólnie dla mnie projekt kompletnie idiotyczny i bezsensowny wiec nikt Ci nie pomaga tylko sie stuka w czoło.

pozdrawiam.

Załóz temat na www.racingforum.pl , tam ci pomogą :facepalm:

Opublikowano

Gdy bym ja miał robić takie mody to wolałbym zostawić napęd na tył, było gdzieś na forum a z napędem na tył to można poszaleć. Ale życzę powodzonka :)

Opublikowano

napęd na tył w audi ? to by się już wcale nie chciało prowadzić przy tak wysuniętym silniku....

Opublikowano

Ale widok polonej gumy z tyłu w audi bezcenny

Opublikowano
napęd na tył w audi ? to by się już wcale nie chciało prowadzić przy tak wysuniętym silniku....

widziałem filmiki z RWD i ładnie bokiem latały wiec prowadzenie nie jest tragiczne

Opublikowano

kolego z marzeniami, silnik od esy na przednią ośke :polew:

zobacz ile osób pisze o wadach, nazbierało się chyba więcej niż zalet :naughty:

pozatym esa to esa, Q to Q! To jak dymać bez kut.... :polew:

Opublikowano
kolego z marzeniami, silnik od esy na ośke :polew:

zobacz ile osób pisze o wadach, nazbierało się chyba więcej niż zalet :naughty:

pozatym esa to esa, Q to Q! To jak dymać bez kut.... :polew:

Ale pewnie kolega chciałby się takim przejechać, ja osobiście jestem za modzeniem przy sam. jak ktoś ma trochę pomyślunku, dużo kapusty i wolnego czasu to czemu nie.

Opublikowano

Ale pewnie kolega chciałby się takim przejechać, ja osobiście jestem za modzeniem przy sam. jak ktoś ma trochę pomyślunku, dużo kapusty i wolnego czasu to czemu nie.

kórwa , ale w esie liczy sie start i trakcja , puszcza sprzegło i idziesz jak z katapulty a on chce kastrować auto zeby mielić przednimi kołami

Opublikowano

szukaj silnika z A6 FWD i wsadzaj

Opublikowano

Może chodzi o drifting jeśli by był napęd na tył, ale na sam przód to nie wiem

Opublikowano

wiadomo eska to eska, ale ludzie robią moce w TDI z napędem na przód i jakoś nie narzekają na brak trakcji, może jemu bardziej chodzi o przyśpieszanie powyżej 100km/h, a nie o starty ze świateł, więc wtedy FWD mu starczy.

Opublikowano

Szkoda, że założyciel tematu milczy

Opublikowano

zal mi was wszystkich chlopak chce w a4 silnik z a6 230 kucy i to tylko na przod. co w tym dziwnego? przeciez seryjnie a6 tak wychodzily wiec co macie za problem. kolega woli tak miec w a4 a ze nie bylo to przeszczep. logiczne chyba nie? osobiscie to wolal bym odrazu kupic a6 i nie bawic sie w zamianke silniczkiem. ale a4 to a4 niby sport niby limuzyna a a6 to juz tylko limuzyna moim skromnym zdaniem

Opublikowano
  • Autor

czy myslisz ze 230 koni na przednia os to duzo???:shock3:

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:35 ----------

zal mi was wszystkich chlopak chce w a4 silnik z a6 230 kucy i to tylko na przod. co w tym dziwnego? przeciez seryjnie a6 tak wychodzily wiec co macie za problem. kolega woli tak miec w a4 a ze nie bylo to przeszczep. logiczne chyba nie? osobiscie to wolal bym odrazu kupic a6 i nie bawic sie w zamianke silniczkiem. ale a4 to a4 niby sport niby limuzyna a a6 to juz tylko limuzyna moim skromnym zdaniem

myslalem nad kupieniem a6 kolego:))) lecz te 230 koni nie bedzie sie spisywalo tak jak po swapie do a4.....a6 to juz wieksze auto bardziej rodzinne a ja jestem tylko z zonka we dwoch wiec styka mi a4 :)) posiadam ladna i zadbana swoja niunie i jeszcze z innych powodow musze ja zostawic..ale to sprawy prywatne...wiec szukam angola!!!!:)

Opublikowano

ludzie uspokujcie sie heh :) naprawde momentami mozna sie posmiac. co do swapu. wydaje mi sie ze spokojnie mozesz dorwac silnik z s4..najwazniejszy jest sterownik silnika i tu szukasz sobie sterownika z a6 2.7fwd..jest taki sam jak w a4.. proponuje kompletny motor z s4 z lapami p&p i sterownik a6 chodz niekoniecznie..sam mialem s3 8l apy(209km) z komputerem z oznaczeniem 8n0(bam225 audi tt) silnik sie roznil srednica tlokow oraz zmiennymi fazami rozrzadu a komputer chodzi. kwestia kto to wszystko pozniej programuje..(bledow na vagu brak)

tu masz vin auta z allegro 2.7t fwd manual - po winie bedziesz mial oznaczenie motoru oraz numer sterownika silnika co ulatwi sprawe:

VIN: WAUZZZ4BZYN117652

Opublikowano
  • Autor
ludzie uspokujcie sie heh :) naprawde momentami mozna sie posmiac. co do swapu. wydaje mi sie ze spokojnie mozesz dorwac silnik z s4..najwazniejszy jest sterownik silnika i tu szukasz sobie sterownika z a6 2.7fwd..jest taki sam jak w a4.. proponuje kompletny motor z s4 z lapami p&p i sterownik a6 chodz niekoniecznie..sam mialem s3 8l apy(209km) z komputerem z oznaczeniem 8n0(bam225 audi tt) silnik sie roznil srednica tlokow oraz zmiennymi fazami rozrzadu a komputer chodzi. kwestia kto to wszystko pozniej programuje..(bledow na vagu brak)

tu masz vin auta z allegro 2.7t fwd manual - po winie bedziesz mial oznaczenie motoru oraz numer sterownika silnika co ulatwi sprawe:

VIN: WAUZZZ4BZYN117652

dzieki:)

Opublikowano

Jestem tez za takim modem:decayed: Ogolnie nauczyc sie tym jezdzic, to by bylo cos. A na pewno idzie, przeciez nie takie monstra świat widizał. Jakby co to darcio dziel sie spostrzezeniami:naughty:

Opublikowano
  • Autor
Jestem tez za takim modem:decayed: Ogolnie nauczyc sie tym jezdzic, to by bylo cos. A na pewno idzie, przeciez nie takie monstra świat widizał. Jakby co to darcio dziel sie spostrzezeniami:naughty:

ok nie ma problemu:)):wink: szukam angola:dancing: