Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie Ubezpieczyć Samochód - OC - TANIO :) ?????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A sprawdzaliście w PTU, ja tam mam i do tej pory całkiem nieźle wychodziło:wink:

Opublikowano

A korzystacie z takich porównywarek internetowych zawierających oferty wielu ubezpieczycieli? Bo to bardzo fajna opcja i można znaleźć kilka promocji,teraz z tego co wiem jest w Axa.

Opublikowano

youcandrive.pl płace 388zł z pakietem auto pomoc

Opublikowano

Ja w mtu płace za oc z nnw i szybami 500zl na rok z 60% znizkami ktore dostałem po roku jako dopisany do polisy. w axa i liberty i raczej w wiekszosci z tych 60% zrobilo by sie jedynie 10% za jeden rok co bylem na umowie.

Ps. Nie nawidze axy. kiedys mi nie wyplacili za kradziez auta bo bylo zmodyfikowane, o czym nie nie wiedzialem, nie czytajac umowy dokladnie.

Opublikowano

ja mam 310 zł na caly rok w AXA ale na ojca -full znizki

Opublikowano

Ktoś słusznie zauważył, ale w szczególnych przypadkach ktoś w firmie X może mieć taniej, a w firmie Y drożej, a inna osoba odwrotnie. Kwestia wieku, stażu kierowcy, regionu itd itp. Ogólnie do grupy tanich ubezpieczycieli należy większość "direct'ów", ale ja przeniosłem obydwa swoje auta z Link4 do AXA, bo przy każdym z nich otrzymałem ofertę o ok. 150 pln niższą (przy kwocie 600). Ponoć PZU teraz atakuje cenami, ale podejrzewam, że to się opłaca tylko tym, którzy mają 60%

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ubezpieczam jednak w MTU, obdzwoniłem chyba wszystkich i w MTU mieli najtaniej i na normalnych warunkach

OC + NNW (k i p) + szyby + kradzież,pożar,etc. płacę 2x627zł

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Tutaj jest porównanie przykładowych stawek OC AC dla Audi A4 B6 . Różnice na OC nie są imponujące, ale na pakiecie sięgają 1300 zł

Opublikowano

Jak bez AC to byle gdzie.... jak juz bedziesz myslal o OC + AC to polecam PZU/ GENERALI, mimo ceny... i niech cie/was nie kusi w WARCIE ;0