szymek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 witam chcialbym zaprezentować moje świeżo zakupione audi a4 :twisted: pojęmność 1.6 rocznik 95. Niestety z zerowym wyposażeniem ale jest naprawde zadbane. chciałem zrobić nowe fotki już po przerejestrowaniu i wyczyszczeniu auta ale niestety spadł mi aparat i mam fotki z dnia w którym auto przyjechało do mnie.
wojtas-audi Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No ładne tylko : a ) - Sciagaj znaczki , b ) sciagaj "chlapacze" :mrgreen: Ile dales ??
szymek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2006 znaczków nie ściągne bo mi się akurat podobają :razz: chlapacze już zdjęte
wojtas-audi Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A no to chyba ze tak, ale naprawde latwiutko sie sciaga i nie ma mozliwosci zeby cos uszkodzic
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Znaczki są ladne :razz: To do slubu za ile byś zawiozl :mrgreen: pytam sie tak na przyszlosc :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 chodzi wam o te znaczki audi na blotnikach??one sa na jakims zatrzasku ??czy jakos klejone.A blotnik pod znaczkiem jest prosty czy ma wglebienie wlasnie pod ten znaczek??
bratpit Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Widac że zadbany , szkoda tylko że biały znaczy niepomalowany :mrgreen:
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 chodzi wam o te znaczki audi na blotnikach??one sa na jakims zatrzasku ??czy jakos klejone.A blotnik pod znaczkiem jest prosty czy ma wglebienie wlasnie pod ten znaczek?? chodzi o znaczki na klapie tylniej i są one na pianke klejone
Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ahaaaaaaaaaaa.juz trybie :razz: nie wiem czemu tylko nie ktorym sie te znaczki nie podobaja :?:
wojtas-audi Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Mi sie nie podobaja, i to nie dlatego ze 1,6 :mrgreen: , jakby pisalo 2,6 to tez bym zerwal , wole bez .....
Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 tylko przez przypadek nie odklej logo audi oooo :razz:
Viking Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ja ne mam nic przeciwko znaczkom........ Najbardziej nie lubie naklejek typu sport turbo i inne takie przyklejane wszędzie na samochodzie..........
T-żółw Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 lepsze 1.6 z tyłu niż "Pionieer The Art of..." na pół szyby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 lepsze 1.6 z tyłu niż "Pionieer The Art of..." na pół szyby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: T-żółw - widziałem ostatnią jakąs bmw 3 i miała tak na tylnej szybie "nasr.....e" naklejek ze mało kierunkowskazu nie wrzuciłem.......
T-żółw Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 tomboy jakbyś wrzucił kierunek to bym chyba w kominie to zapisał :mrgreen:
bolek Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 Ładna Biala Dama.proponujem maske na czarno smignąć :smile:
Gość Murzyn Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 Bardzo ladne malenstwo i nareszcie ktos z malej polski to jest lakier perlowy czy zwykly akryl? zapraszam do dzialu spotow krakowskich
szymek Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam Chciałbym zamieścić nowe fotki mojego audi i opisać po krótce co zostało wymienione a co dołożone. Wymiany: - tarcze hamulcowe przód + klocki - klocki hamulcowe tył - komplet sprężyn - oczywiście olej i wszystkie filtry - świece Dołożone: - Ramki na zegary - Elektryczne szyby przednie - Białe kierunkowskazy na błotniki - Podświetlana gałka zmiany biegów - Wyświetlacz temp. Zewnętrznej (niestety kupiłem od audi 80 B4 i musiałem mu znaleźć miejsce, bo w zegarach nie było szans go zmieścić) - Postojówki w kierunkowskazach - Podświetlanie klamek wewnętrznych - Lampki drzwiowe - Lampka sufitowa przerobiona ze skody (zmiana podświetlania) - Dodatkowe oświetlenie wewnętrzne w tylnich słupkach i podświetlanie przednich dywaników. - Podgrzewane lusterka - Kluczy „scyzoryk” i centralny zamek na pilota Nie za wiele tego i nie są to może jakieś super zmiany, ale zawsze to coś i wykonane samemu. A oto i foty:
Gość zdeniu Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 no no no całkiem nieźle jak będziesz miła czas i chęć to zapodaj jakieś zdjęcia i szczegóły wykonania np. - Podświetlana gałka zmiany biegów - Podświetlanie klamek wewnętrznych - Lampki drzwiowe - Dodatkowe oświetlenie wewnętrzne w tylnich słupkach i podświetlanie przednich dywaników. brawo
Rekomendowane odpowiedzi