mario77 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Czy trzeba wyjmować silnik aby wymienić pompę oleju. Proszę o podpowiedzi jak to zrobić. Z góry dzięki
mcm Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 miske oleju jak zdejmiesz powinien byc dobry dostep do pompy oleju,
mario77 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ale chodzi o to że mechanik mi powiedział że trzeba wyjąć silnik żeby wymienić tę nieszczęsną pompę
Wihajster Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ale chodzi o to że mechanik mi powiedział że trzeba wyjąć silnik żeby wymienić tę nieszczęsną pompę moze cie naciaga.... :gwizdanie: wystarczy miske odkrecic jak kolega napisał
mario77 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Raczej nie,ponieważ auto dziś mu podstawiłem bo on sądził że to około 2godz roboty ale zadzwonił za około godzinę po podstawieniu fury że dzisiaj tego nie zrobi bo trzeba wyjąć silnik żeby zdjąć miskę olejową i wymienić pompę oleju
marcin j Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Raczej nie,ponieważ auto dziś mu podstawiłem bo on sądził że to około 2godz roboty ale zadzwonił za około godzinę po podstawieniu fury że dzisiaj tego nie zrobi bo trzeba wyjąć silnik żeby zdjąć miskę olejową i wymienić pompę oleju Ja bym jednak podjechał do tego mechanika nie uprzedzająć go , i sprawdził czy on robi caly dzień przy twoim aucie????
mcm Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 to by była masakra jakby trzeba było wyjmować silnik do wymiany pompy oleju, pomyśl na fobra sprawę zeby wymienic tlok też nie trzeba silnika wyjmowac
mario77 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Prosił bym o podpowiedz ludzi którzy to robili
Wihajster Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Prosił bym o podpowiedz ludzi którzy to robili wydaje mi sie ze odp. juz dostałes..... :gwizdanie:
mario77 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tz. że nie trzeba wyciągać czy trzeba
Wihajster Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tz. że nie trzeba wyciągać czy trzeba nie trzeba....
mcm Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 tu masz pokazane jak ona siedzi więc jak zdejmiesz miskę dostep jest bardzo dobry
szogun0 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jedyne ale.... Aby zdjąć miskę, trzeba podwiesić silnik i odkręcić wózek pod nim, albo podnieść silnik (dosyć wysoko, a do tego trzeba go odkręcić od skrzyni).
marewel Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Skoro ten mechanik nie umie tego zrobic to zmien mechanika/naciagacza.Poszukaj moje posty niedawno wyciągałem miske w passacie b5 bez wyjmowania silnika.Zaznaczam ze nie jest to proste,rece bola mnie jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi