blez88 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Jak zdjąć oryginalne pierścienie centrujące bez uszkodzeń jeżeli siedzą bardzo ciasno Czytałem że niektórzy wyciągali je przecinakiem i młotkiem bo inaczej się nie dało
Cineksik Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 w oryginalnych felgach nie ma (nie stosuje się) pierścieni centrujących
blez88 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 Sorki źle napisałem.... MAM ORYGINALNE FELGI FIRMY O.Z i są zamontowane orginalne pierścienie centrujące O.Z
kamien85 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Spróbuj moze spsikać jakimś WD40 czy czymś podobnym, może uda się uzyskać troche posliźgu i wyjdą.
Cineksik Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 spsikaj jakimś penetratorem, może coś da, jeżeli są stalowe to można spróbować podgrzać Przed montażem felg należy pierścień centrujący posmarować smarem grafitowym zarówno w wewnętrznej jak również na jego zewnętrznej części. to tak na przyszłość
blez88 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 Będę walczył Dam znać czy się udało:wink:
Rekomendowane odpowiedzi