Opublikowano 17 Marca 201214 l Witam mam pytanie czy istnieją jakieś radia które współpracują z fisem lub czy da się jakoś podłączyć obojętnie jakie radio ale żeby wyświetlało na fisie stacje radiowe itp??
Opublikowano 17 Marca 201214 l Było to wałkowane, tylko ori radia dają Ci wyświetlanie na fisie. Może się myle to niech ktoś mnie poprawi.
Opublikowano 18 Marca 201214 l A np. takie..http://www.zenec.com/en/products/ego/audi/ze-nc3141d/ A wiesz ile kosztuje Fis ogarnia, ale to do B5 przedliftem nie pasuje
Opublikowano 18 Marca 201214 l Autor No dokładnie cena masakryczna no i nie da się zamontować w mojej Audi ,chyba będzie trzeba kupić orginalne na cd .
Opublikowano 18 Marca 201214 l W sumie po co Ci ten FIS, tam i tak nic ciekawego sie nie wyświetla względem radia Jak chcesz ori to ładuj concert CD z A6 C5, P&P nie jest, trzeba can ciagnać, opisane jest to w warsztacie:hi:
Opublikowano 18 Marca 201214 l ja dla dwóch linii napisu na fisie nie kupił bym seryjnego radia które jakością nie grzeszy....
Opublikowano 18 Marca 201214 l Autor wlasnie dzisiaj wsadzilem sobie pioierka fajie to gra ale ie graja tyle glosiki nie wiem czemu chyba jakis modul jest potrzebny?jezeli bedzie wszystko smigac to zostawie pionierka i kupie ramke zeby nie bylo takiej dziury.
Opublikowano 19 Marca 201214 l Autor Tak tam jest opisane ale co jak ja mam tylko brązową kostkę i czarną no i do fisa a podobno ma być jeszcze jakaś czerwona której nie mam .chyba będę zmuszony jechac do kogoś kto się na tym zna