audilover Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Witam, Mam problem ze skrzypiącym pedałem hamulca (nie z klockami). Strasznie to denerwujące przede wszystkim w ruchu miejskim. Próbowałem się już za to zabrać ale bez sukcesu Ściągnąłem osłonę nad nogami i próbowałem zapodać wd40 ale nic nie dało. Zresztą to wygląda jakby cały ten mechanizm był zamknięty w takim cylindrze. jest tam śruba ale nie chciałem tego ruszać w razie gdyby coś się poprzestawiało nie, wiem jak to wygląda od środka. Macie jakieś rady?
elektronus Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 mam ten sam problem i nie mogę sobie tym poradzić
dragon44 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Wd40 to raczej tylko czysci i odrdzewia, u mnie pomogl smar w sprayu.
akwarium Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 witam mam ten sam problem ale z pedalem sprzegla WD 40 rozwiazalo problem na tydzien i znow dyskoteka sprubuje smarem
kicker Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Mam to samo, robię głośniej na radiu i jakoś daje rade :-)
audilover Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam, Zanorkowalem jeszcze raz pod kierownica i nawalilem mnosto smaru w sparyu. Poki co ok przez ostatnie 2 tyg. Dzieki!!
Rekomendowane odpowiedzi