cingular Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Witam, mam problem gdy zapalę samochód słychać popychacze, zawsze tak było i dźwięk znikał po kilku sekundach, teraz auto stało 3 tygodnie w garażu zapaliłem je wszystko ładnie pięknie, na wieczór odpalam no i słychać cały czas te szklanki, co mogło się stać??? Jeżdżę na Motul 5w40 popychacze zmieniałem jakieś 3 lata temu na INA więc o co tu chodzi???
vauxhall95 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 pompa olejowa,zapchany smok.I wejdz pod samochod bo moze przyladowales miska i smok nie ma jak ciagnac
SotoM Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 czasami tak sie zdarza...pojezdzisz troche i przestanie pukac... kiedys tez tak mialem z tym ze w golfie. 2miesiace auto stało...po kilku dniach jazdy sie uspokoiło...
Dev Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 najpierw sprawdz czy silnik ma prawidłowe cisnienie oleju
cingular Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 Witam, ciśnienie chyba ok bo lampka żadna się nie zapala , miską na pewno nie uderzyłem bo nie jeździłem a auto stało, dla pewności wszedłem pod auto, żadnych śladów uderzeń nie widać, sytuacja się troszkę uspokoiła kiedy przejechałem się dziś kilka kilometrów jednak dalej to nie jest to co było.
vauxhall95 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 lampka sie zapala w sytuacjach awaryjnych.Sprawdz cisnienie mimo to
Rekomendowane odpowiedzi