Pawlo 2004 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Panowie potrzebuje kupić agregat prądotwórczy na moją budowę tak aby uciągnął dużą betoniarkę na siłę no i kilka róznych sprzętów takich jak szlifierka czy wiertarka (nie koniecznie używanych w jednym czasie) Tak więc jakiej mocy powinien być ten agregat?? Może są na forum osoby które też budują dom i mają jakies doświadczenie lub sa osoby które mają większe pojęcie o prądzie niż ja. Myślicie, że cos takiego wystarczy na powyższe potrzeby http://allegro.pl/agregat-pradotworczy-generator-6-5kw-gwarancja-24-i2214284584.html
ryba85 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 spokojnie ci to wystarczy.betoniarke pociagnie a przy okazji jeszcze jakas wiertarke.
Pawlo 2004 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 Miałeś do czynienia kiedyś z takim agregatem?? myslisz, że ta firma jest ok?? A może są jakieś lepsze firmy godne polecenia?
ryba85 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 nie miałem .ale 6 kw spokojnie wystarczy.my w firmie mamy co prawda taki sprzet http://allegro.pl/agregat-pradotworczy-pramac-es8000-avr-3-fazowy-i2189018430.html ale co on nieraz musiał ciagnac to szok.betoniarke,spawarke.przerózne elektronarzedzia.naprawde sprzet nie do zarabania.mamy juz drugi taki bo pierwszy nam zarabali.
Pawlo 2004 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 No to chyba sie zdecyduje na tego co ja podałem bo ten co ty pokazałes cene ma kosmiczną Ja szukam agregatu do max 2000zł i takiego, żeby wytrzymał początki budowy aż nie zostanie podciągnięty prąd,
ryba85 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 dokładnie .cene ma ale moge go polecic.a ten co ty znalazłłes powinien wystarczyc.kazdy sprzet bedzie dobrze działał jak sie bedzie dbało o niego.
Rekomendowane odpowiedzi