Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Tnie mi gumę z tylu-POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie mam taki problemik zcina mi gumę w lewym tyle od środka powiedzcie co może być przyczyną ustawia się w ogóle zbieżność z tyłu w B7???:facepalm: czy coś z zawiasem jest nie tak po tej stronie dodaje że auto nie było uderzone nigdy.

Opublikowano
Panowie i Panie mam taki problemik zcina mi gumę w lewym tyle od środka powiedzcie co może być przyczyną ustawia się w ogóle zbieżność z tyłu w B7???:facepalm: czy coś z zawiasem jest nie tak po tej stronie dodaje że auto nie było uderzone nigdy.

jedź na geometrie (mi scieło tylnie 2 opony po całości), zrob geometrie i dowiesz sie co bylo przyczyna.

Opublikowano

Jutro jadę na geometrie i napisze co wybadali!

Opublikowano

Gość wybadał że zbieżność z tyłu jest +9 do zrobienia:banan:

Opublikowano
Gość wybadał że zbieżność z tyłu jest +9 do zrobienia:banan:

Wybadal i zrobil, czy zostalo po staremu...?

Opublikowano

Wybadał ale pajac chciał wycinać śrubę która rególuje i wyciągnąć cały wahacz więc mu podziękowałem i porwałem auto dziś właśnie mi wszystko ustawili jest igła znów w 100%:banan:

Opublikowano
Wybadał ale pajac chciał wycinać śrubę która rególuje i wyciągnąć cały wahacz więc mu podziękowałem i porwałem auto dziś właśnie mi wszystko ustawili jest igła znów w 100%:banan:

Tak to jest z pala**mi. Jak sam nie zrobisz albo nie dopilnujesz to zawsze coś spier**lą.

Dobrze, że udało się ustawić :thumbup1: