Krzysiek29 A4 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Panowie i Panie mam taki problemik zcina mi gumę w lewym tyle od środka powiedzcie co może być przyczyną ustawia się w ogóle zbieżność z tyłu w B7??? czy coś z zawiasem jest nie tak po tej stronie dodaje że auto nie było uderzone nigdy.
kristof2009 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Panowie i Panie mam taki problemik zcina mi gumę w lewym tyle od środka powiedzcie co może być przyczyną ustawia się w ogóle zbieżność z tyłu w B7??? czy coś z zawiasem jest nie tak po tej stronie dodaje że auto nie było uderzone nigdy. jedź na geometrie (mi scieło tylnie 2 opony po całości), zrob geometrie i dowiesz sie co bylo przyczyna.
Krzysiek29 A4 Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 Jutro jadę na geometrie i napisze co wybadali!
Krzysiek29 A4 Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Opublikowano 24 Marca 2012 Gość wybadał że zbieżność z tyłu jest +9 do zrobienia:banan:
danu44 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Gość wybadał że zbieżność z tyłu jest +9 do zrobienia:banan: Wybadal i zrobil, czy zostalo po staremu...?
Krzysiek29 A4 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 Wybadał ale pajac chciał wycinać śrubę która rególuje i wyciągnąć cały wahacz więc mu podziękowałem i porwałem auto dziś właśnie mi wszystko ustawili jest igła znów w 100%
elmartinez Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Wybadał ale pajac chciał wycinać śrubę która rególuje i wyciągnąć cały wahacz więc mu podziękowałem i porwałem auto dziś właśnie mi wszystko ustawili jest igła znów w 100% Tak to jest z pala**mi. Jak sam nie zrobisz albo nie dopilnujesz to zawsze coś spier**lą. Dobrze, że udało się ustawić
Rekomendowane odpowiedzi