tomekhxc Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 ragaman ci obszywal kiere ? elegancko to sie komponuje myslalem juz u siebie nad takim czyms tylko hmmm no troche ludzi juz ma na czerwono jednak ten kolor najbardziej tam pasuje
patryk10015 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 ładna sztuka i dobry wybór koloru:P
pocas Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 No właśnie widzę jaką się niszą zajmujesz. Musze się pochwalić!!1 Też mam domu EIB
Fr0styyy. Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zrobiłem fotkę uszkodzenia i miałem wygarnąć im jak by się okazało że przywala mi dużo punktów + mandat, ale skończyło się na upomnieniu więc sobie darowałem. Nie mogę szaleć za bardzo bo już mnie nie stać na kolejne pkt karne Myślicie że taka folia okienna by dała rade? Na próbę można zawsze nakleić Przyznam szczerze że też mnie męczy ten środek wraz z lustereczkiem odblaskowym a la Romet. Dostałeś upomnienie to po zawodach. Masz fotki więc zacznij działać, kasa na chodniku nie leży Przecież to w ogóle jest nielogiczne, założyli blokadę, rozjebali Ci felgę i skończyło się tylko na upomnieniu? Przecież to wandalizm jest Ja bym im za uja nie odpuścił.
pocas Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 Generalnie akcesoria mam Girowskie. Co do szkody SM. Może faktycznie trzeba się odezwać ;]
Fr0styyy. Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Generalnie akcesoria mam Girowskie. Co do szkody SM. Może faktycznie trzeba się odezwać ;] Pewnie, że trzeba. Walcz o swoje.
tymonA4 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jeśli masz knx z GIRY to bogaty jesteś Masz domofon ip z GIRY jak się sprawdza ? Homeserver tez ?
pocas Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 Homeserver Revoxa, a domofon Giry, tak jak mówisz. No sprawdza się tak że pierwszego zaje... w ciągu jednej nocy od jego zamontowania ; ))))
pocas Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zamknęliśmy casting do rezania tylnej elektryki. Graty w komplecie. Działamy ;]
pocas Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Po wszystkim mówi zawsze że byłem najlepszy ;] ---------- Post dopisany 17-12-2012 at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany 13-12-2012 at 15:59 ---------- Mały acz potrzebny mod. Grzane lustra. W porównaniu do gratów garażu, tutaj wystarczy 5 minut na założenie kompletu luster ------ zdjęcia by night na nowych skarpetach ------ ---------- Post dopisany 27-12-2012 at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany 17-12-2012 at 23:29 ---------- Pare nowych pierdółek. Klipsy do tylnej kanapy, chromowane przełączniki szyb, uchwyty pod oświetlenie nóg i nakładka do kluczyka. i... prezent od Mikołaja
seves Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 świetnie wygląda, tzn coraz świetniej czarny sufit pasowałby idealnie a przełączniki szyb są niesamowite co to? z czego to? pasują?
Blachu Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Przełączniki są z A3 zdaje mi się Podłączyłeś je? Wszystko "gra"? Bo słyszałem, że blokada tylnych szyb nie działa... Był w warsztacie temat o tym swapie...
pocas Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 One są z A4 B8. Czy będą pasować? Generalnie nie jestem pewien w 100% Gdzieś mi się rzuciło w oczy na forum, nie doczytałem. Postanowiłem zaryzykować Dziś do wieczora powinny wpaść tylne heble 288 i może uda się zczytać wsad z zegarów tak by w przyszłym tygodniu wpadł kolor.
Rekomendowane odpowiedzi