danielturbo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 witam mam problem z nadmuchami gdy wlacz nadmuch na szybe to raz mi wieje a gdy przelacze na kratki a poniej znowu na szybe to mi nieprzelancza tylko dalej wieje na kratki, niekiedy jest tak ze gdy wlacze na kratki to wieje na szybe i na kratki wszystko jest pomieszane pomocy
.Pablo. Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 kolego więc spotkał cię odwieczny problem silniczków nastawczych sprawdź na klimatroniku czy jest błąd , na 99.9% szwankuje silniczek do regulacji nawiewu klapy na szybe czasem wystarczy przeczyścić a czasem wymienić
danielturbo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 jesli chodzi o ten silniczek w schowku to wlasnie jest nowy bo stary juz niechial mi zalanczac klimy ale na starym tez tak bylo jak mam sprawdzc ten blad podpiac do komputera??
.Pablo. Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Naciśnij i przytrzymaj przycisk recyrkulacji. Następnie naciśnij przycisk ręcznego nawiewu górnego. Wyświetli się 1c. ponownie naciśnij przycisk recurkulacji a wyskoczy ci błąd albo zero jeśli błędów nie ma. kody sprawdzisz na forum na samej górze są ps silniczki są 4 a nie jeden poszukaj na forum który steruje klapa od górnego nawiewu
danielturbo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 dzieki a mozna jasniej bo zabardzo niewiem ktory to jest przycisk recyrkulajca
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 dzieki a mozna jasniej bo zabardzo niewiem ktory to jest przycisk recyrkulajca obieg wewnetrzny
danielturbo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 dzieki ide popatrzec [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 16:27 _________________________________________________wyskoczylo mi 11 a jak chcialem jeszcze raz sprawdzic to bylo tylko 1c gdzie te kody?? [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 16:35 _________________________________________________dowiedzialem sie ze klapa centralna czasem blokowana jak to naprawic??
Doman13 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 wpisz w szukajkę: klapa centralna
.Pablo. Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 co do naprawy to może pomóc ale nie musi mi pomogło na 2 miesiące potem znowu czasem działał czasem nie ale warto spróbować go zreanimować bo po co wydawać kase
danielturbo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a jak niepomoze to co mam zrobic???
Rekomendowane odpowiedzi