Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kibice żużla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na jakim kanale?

Opublikowano

polsat sport

Opublikowano

No to se popatrzyłem,ja mam cyfre+

Opublikowano

No to se popatrzyłem,ja mam cyfre+

http://www.drhtv.com.pl/transmisja-4246.html[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 23:33_________________________________________________

No chyba tak,ale ten młody australijczyk jest :gwizdanie: a Petersen to szmata,nawet tu jest uważany za zero :good:

Szmata nie jest, tylko w kratkę "pomyka" :polew:

Opublikowano

Może lekko zużyta ścierka,ważne że za rok go niezobaczę w GP.I to mnie bardzo cieszy!!! :>

Opublikowano

No oki. Ja spadam. Bawcie się grzecznie ! :wink4:

Do jutra !

Opublikowano

No oki. Ja spadam. Bawcie się grzecznie ! :wink4:

Do jutra !

siemka
Opublikowano
  • Autor

Może lekko zużyta ścierka,ważne że za rok go niezobaczę w GP.

jesli nie wejdzie do GP to bedzie kosztował gruube pieniądze w Elidze :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Może lekko zużyta ścierka,ważne że za rok go niezobaczę w GP.

jesli nie wejdzie do GP to bedzie kosztował gruube pieniądze w Elidze :naughty: :naughty: :naughty:

Na to wygląda,że nie dostanie się do GP.Dwa razy dostał dziką kartę.Ile można więcej.Jest hamski i zato go nie lubie.Kenet jest oki. :good:

Opublikowano

Ja czekam już na GP NORDIC 10go września :naughty: niech moc będzie z nami pozdrawiam!!!

Opublikowano
  • Autor

Co sądzicie na temat jednego zawodnika z GP w przyszłym sezonie ???

Opublikowano

Niedługo wprowadzą że tylko jeden kawaler może jeździć, jeden po 30-tce a reszta musi mieć min. 2-kę dzieci :cool1:

Opublikowano

Jakie prognozy na GP Danii ?

Opublikowano
  • Autor

mysle ze tak jak dotychczas tone bedzą nadawać AJ , Greg i JArek. Tyfus tez powinien cos zrobić

Opublikowano

TG ponoć coś poprawiał przy motorach.

Mam nadzieję, że Hampel się postara a Gollob zabierze punkty Gregowi[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 18:55_________________________________________________Gollob w pierwszym biegu 1 pkt.

Pedersen ( wykluczony ) w swoim stylu, rozkłada ludzi po bandach :thumbdown:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 19:22_________________________________________________Gollob 0 pkt

Aż boję się jak jutro w lidze pojedzie[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 19:43_________________________________________________TG 3 biegi = 1 pkt i do tego zero walki. Chyba przedobrzył z przygotowaniem sprzętu

Co się .urwa dzieje ?

Pięknie Hampel w 10 biegu[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 20:03_________________________________________________GP masakrycznie :wallbash::thumbdown: ;([br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 21:19_________________________________________________Greg wygrał GP

Mamy nowego mistrza świata

Opublikowano

Mam nadzieje że jutro na komarówce kibice zardzewialej owacyjnie przywitaja nowego Mistrza Świata. Dodam że przyjedzie tez II vice mistrz ;)

Derby juz niedługo :)

Tylko FALUBAZ :evil:

Opublikowano

Mam nadzieje że jutro na komarówce kibice zardzewialej owacyjnie przywitaja nowego Mistrza Świata. Dodam że przyjedzie tez II vice mistrz ;)

Derby juz niedługo :)

Tylko FALUBAZ :evil:

Greg jechał jak profesor wczoraj. AJ też b. dobrze. Graty dla Falubazu.

Ładnie pojechał (walczył) Pedersen.

Gollob dno totalne (przebłysk w jednym biegu)

Szkoda Hampela, jechał ładnie ale w ostatnich 2 biegach po 0 pkt (cholera wie co się stało)

Dzisiaj w Gorzowie Stal może mieć bardzo ciężko.

Ciekawe jak będzie z tym przepisem o jednym żużlowcu z GP w klubie.

Dla mnie to totalna głupota ale jak jednak tak będzie to Falubaz może mieć bardzo ciężko w przyszłym roku