piurko Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witam, proszę o pomoc !!! Kupiłem siatkę rozwijaną oddzielającą bagażnik od pasażerów i nie wiem jak ją zamocować :roll: . Jeśli ktoś wie jak to zamocować to podpowiedzcie, mile widziane fotki :mrgreen:
Pikuś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Jak dobrze pamietam to jest ona przykrecona do siedzenia, do tego szerszego. Ale szczegolow Ci dzisiaj nie powiem chyba.
Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 mi sie wydaje ze ona jest razem z roleta jakos polaczona.Ale to nie wszystko jest jeszcze problem jak ja rozwiniesz nie masz po obu stronach dachu uchwytow zeby ja zlapac :neutral:
piurko Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jak dobrze pamietam to jest ona przykrecona do siedzenia, do tego szerszego. Ale szczegolow Ci dzisiaj nie powiem chyba. Masz rację , ale muszą być jakieś blachy do zamocowania. mi sie wydaje ze ona jest razem z roleta jakos polaczona.Ale to nie wszystko jest jeszcze problem jak ja rozwiniesz nie masz po obu stronach dachu uchwytow zeby ja zlapac :neutral: U mnie z tyłu są lampeczki na słupku i po wyjęciu widać poniżej otwory na zomocowanie gornego elementu. Sory , ale nie potrafię cytować kilku opisów :roll:
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam, proszę o pomoc !!! Kupiłem siatkę rozwijaną oddzielającą bagażnik od pasażerów i nie wiem jak ją zamocować . Jeśli ktoś wie jak to zamocować to podpowiedzcie, mile widziane fotki mi sie wydaje ze ona jest razem z roleta jakos polaczona.Ale to nie wszystko jest jeszcze problem jak ja rozwiniesz nie masz po obu stronach dachu uchwytow zeby ja zlapac U mnie z tyłu są lampeczki na słupku i po wyjęciu widać poniżej otwory na zomocowanie gornego elementu. Sory , ale nie potrafię cytować kilku opisów w kazdym poscie u gory w rogu prawym jest cytuj jesli jeden tylko cytat lub obok cytowanie selektywne jesli wiecej wypowiedzi chcesz zacytowac tylko wczesniej musisz je zaznaczyc
Rekomendowane odpowiedzi