Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Siatka w avancie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, proszę o pomoc !!! :cry: Kupiłem siatkę rozwijaną oddzielającą bagażnik od pasażerów i nie wiem jak ją zamocować :roll: . Jeśli ktoś wie jak to zamocować to podpowiedzcie, mile widziane fotki :mrgreen:

Opublikowano

Jak dobrze pamietam to jest ona przykrecona do siedzenia, do tego szerszego. Ale szczegolow Ci dzisiaj nie powiem chyba.

Opublikowano

mi sie wydaje ze ona jest razem z roleta jakos polaczona.Ale to nie wszystko jest jeszcze problem jak ja rozwiniesz nie masz po obu stronach dachu uchwytow zeby ja zlapac :neutral:

Opublikowano

Jak dobrze pamietam to jest ona przykrecona do siedzenia, do tego szerszego. Ale szczegolow Ci dzisiaj nie powiem chyba.

Masz rację , ale muszą być jakieś blachy do zamocowania.

mi sie wydaje ze ona jest razem z roleta jakos polaczona.Ale to nie wszystko jest jeszcze problem jak ja rozwiniesz nie masz po obu stronach dachu uchwytow zeby ja zlapac :neutral:

U mnie z tyłu są lampeczki na słupku i po wyjęciu widać poniżej otwory na zomocowanie gornego elementu.

Sory , ale nie potrafię cytować kilku opisów :oops: :roll:

Opublikowano
Witam, proszę o pomoc !!! Kupiłem siatkę rozwijaną oddzielającą bagażnik od pasażerów i nie wiem jak ją zamocować . Jeśli ktoś wie jak to zamocować to podpowiedzcie, mile widziane fotki
mi sie wydaje ze ona jest razem z roleta jakos polaczona.Ale to nie wszystko jest jeszcze problem jak ja rozwiniesz nie masz po obu stronach dachu uchwytow zeby ja zlapac
U mnie z tyłu są lampeczki na słupku i po wyjęciu widać poniżej otwory na zomocowanie gornego elementu.

Sory , ale nie potrafię cytować kilku opisów

w kazdym poscie u gory w rogu prawym jest cytuj jesli jeden tylko cytat lub obok cytowanie selektywne jesli wiecej wypowiedzi chcesz zacytowac tylko wczesniej musisz je zaznaczyc :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...