Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AFN] Wyjazd na Słowację i żarówki zapasowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. wybieram się prez słowacje, znając upierdliwość misiaków będą chcieli w razie kontroli zobaczyć komplet zapasowych żarówek.

ktoś powie mi jakie żarówki do tylnych lamp mi potrzeba? chdzi o stopy kierunki i mijania oraz przeciwmgłowe. dzieki wielkie, grzebałem po forum, ale moge nigdzi enic konkretnego odszukać.

może ktoś wpisze jaki jest standardowy zestaw i podwiesimy go na stałe?

Opublikowano

P21W

A do stopow dwuwloknowe

Opublikowano

z tego co pamiętam 1000 koron mandatu można dostać stawka ze stycznia ziomki mi opowiadali jak byłem na słowacji

Opublikowano

Oczywiście nie zapomnij o koszulce odblaskowej i ważnej, sprawnej gaśnicy. Slowacy, jak szukają to do końca.

Opublikowano

te wszystkie rzeczy mam aż w nadmiarze, apteczka to mimo wszystko własne bezpieczeństwo i broń boże ta kupiona standardowoi w polskich sklepach - tragedia - tam nic nie ma, jak kiedyś będziecie mieli okazję otwórzcie te niemieckie - to są wyposażone apteczki.

Opublikowano
jak kiedyś będziecie mieli okazję otwórzcie te niemieckie - to są wyposażone apteczki.

Też mam właśnie taką :th:, a te hiprmarketowe .... nie wiem jakim cudem dopuszczone są do sprzedaży :thumbdown:

Opublikowano

takim, że w polsce nie masz ustawowo obowiązku posiadania tak na prawde, więc nie ma normy określającejjej zawartość, i teraz każdy się ściga kto taniej sprzeda, a każdy łosiowaty kierowca nie popatrzy tylko sie cieszy że ma, raz miałem okazję z takiej skorzystac - masakra, lepiej kupić taką kupe w markecie - wysypać środek dokosza i w aptece pojedynczo całość zebrać, chyba ż ema ktoś dostęp i może kupić certyfikowane niemieckie, polecam.

Opublikowano

Na Słowacji gaśnica nie jest obowiązkowa natomiast apteczka musi być. U nas odwrotnie.