wit.s Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Opublikowano 22 Listopada 2006 co do przebiegu o ktorym jak chciales nie dyskutujemy (tylko przyjmujemy za prawdziwy) to istny cud rewelacja....hehe masz praktycznie nowe auto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wiedziałem, że ktoś nie wytrzyma. Dobra, dobra. Sam nie wierzę w tego dziadka co to niby tylko raz w tygodniu do kościoła. Do przebiegu podchodze z dużą rezerwą, choć papiry i rejestry Audi sugerują, że prawdziwy :twisted: .
Cilek Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Kolorek praktyczny, foteliki cudo :!: ale papierami bym się nie sugerował... ja po swoją sam pojechałem i od niemca kupiłem a nie turasa, książka, naklejki, stan igła i nawet mały przegląd w miejscowym serwisie zrobiliśmy - bez zastrzeżeń. A potem jak chłopaki zczytali mi przebieg to zamiast stu miał + 90tyś, więc i czyste helmuty też się szybko od nas uczą :idea:
Iverson Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Wit.s masz nowe fele, a fotek nie dałeś-żuczku Ty niedobry Teraz zima a fajnie popatrzeć na te pikne alusy-także uzupełniaj braki!!
ulti Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 ja równiez czekam za auktualizacja, bo widze nawet wirusa mu wpuściłeś
DARKDEWIL Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 A jednak czaki22 dobrze powedział że jeden identyczny helmucik podobny z wnętrznościami z Tarnowa Mam nadzieję że spotkamy się w Tarnowie na spocie niedługo
Rekomendowane odpowiedzi