Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Jak wymienić żarówkę 3 światła stopu w Avant ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przepalila mi sie jedna zaroweczka 3 swiatla stopu w mojej niuni A4 B6 Avant.Czy ktos moglby mi poradzic jak ja wymienic?Jak wyjac te lampe nic nie ulamujac?Jaki typ zarowek tam jest?

Bardzo prosze o pomoc bo to swiatlo wyglada jak szczerbol :tongue4:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2008, 21:37 _________________________________________________Czy nikt nie wiem jak ta lampe wyjac?Ja juz probowalem ale boje sie ze peknie. :mysli:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2008, 14:24 _________________________________________________Koledzy, pomożcie proszę bo chciałbym juz te zarowki wymienic. Czy nikt z szanownych klubowiczow nie ma pojecia jak wymontowac lampe 3 stopu w A4 Avant B6??? :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

No wiem ale w B5 trzeci stop jest za tylna szyba a w B6 jest w otworze w tylnej klapie, nad szyba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

podpinam się pod temat, też jestem ciekaw jak ją wymienić :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Ja narazie probowlaem ale balem sie ze cos mi peknie i teraz czekam z niecierpliwoscia na jakiekolwiek wskazowki, porady. PROSZE! :mysli:

Opublikowano

no to sobie wymienice :P

ja jak zdjąłem stop :) to jest mały peszek :) bo tam sa diody a nie żarówki wiec trzeba kupic cały panel w ASO :(:thumbdown:

diody są kwadratowe i wlutowane w płytke wiec naprawa nie bedzi eprosta :( [br]Dopisany: 13 Maj 2008, 08:55 _________________________________________________panel stopu w ASO kosztuje około 130 zł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Dzis wymienilem zaroweczki w aucie lecz tez mialem zagadke.

Nalezy otworzyc klape i pod zaslepka jest sruba 8-ka, odkrecic(nie ma obaw nie powinna wpasc do srodka jak nie ktorzy sugeruja)

leciutko odchylamy od strony klapy i odciagamy cala lampe od strony dzwi.

Sa tam takie dwa zatrzaski, grzybki wciskane na gumie. Delikatnie z tym, bo zbyt duzo sily i latwo narobic sobie zbednych kosztow.

Moje audi jest z 2002 roku i sa tam tylko zarowki a nie diody wiec spoko dla aut z tego rocznika i nizszego.

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

no ty chyba żartujesz !!!!!!! kurde ja to mam pecha :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam nadzieje, ze to jakos przezyjesz!!!

W Twojej wypowiedzi pelno bolu!

Na prawde sie zaczalem martwic o Ciebie. :(

Opublikowano

Normalnie to sa diody taki panel caly, tez mialem kilka przepalonych tak jak wyzej pisali w ASO cos kolo 130-140 zł