przemus177 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanie czy istnieje jakiś wizualny sposób na sprawdzenie czy samochód jest po chipie ??
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Czy chodzi o twoje auto z podpisu ? Trzebaby podpiąć vaga i zrobić logi. Jak i które znajdziesz w diagnostyce :th:
spanky Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanie czy istnieje jakiś wizualny sposób na sprawdzenie czy samochód jest po chipie ?? wizualnie po diagnozie Vag'iem ...
przemus177 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dzięki. Tak chodzi o autko z podpisu. Sprzedający twierdził że moc była zwiększana zanim autko trafiło do polski,ale ciężko wierzyć tylko na słowo
mcm Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dzięki. Tak chodzi o autko z podpisu. Sprzedający twierdził że moc była zwiększana zanim autko trafiło do polski,ale ciężko wierzyć tylko na słowo zrób sparing z kimś kto ma 90 lub 110 KM i zobaczysz kto wygra (oczywiście w miejscu dozwolonym )
Maxym83 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Albo zobaczyc czy scalaki w komputerze byly lutowane, albo czy sa w lutowanych podstawkach wtedy mozna podejrzewac ze cos bylo grzebane ale nie wiem czy w tym silniczku tez sie tak robi
przemus177 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Nie chciałbym zakładać nowego tematu więc napisze tutaj. Co można wyciągnąć z tego silniczka ?? ...ogólnie nie wiele informacji jest o AFF
Rekomendowane odpowiedzi