bartek213 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 prosze o porade ktory silniczek jest lepszy chodzi mi o ekonomie koszty eksploatacji na co zwrocic uwage przy kupowaniu.Mojego AKE mam juz serdecznie dosc dlatego postanawiam przesiasc sie na bezynke oczywiscie interesuja mnie tylko samochodziki z Q pozdrawiam
Młody Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A ja myslę że przejdź na 1.9 TDI dobre spalanie i osiągi :th:
marewel Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A ja myslę że przejdź na 1.9 TDI dobre spalanie i osiągi :th: OMG zaczyna sie ,masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? Osobiscie wybralbym chyba 1.8t + jakies ewentualne mody,z 3.0 nie zrobisz nic gdy seryjnej mocy zabraknie.
bartek213 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 1.9tdi odpada za mało mocy pozatym znalesc wersje Q to graniczy z cudem a inna mnie nie interesuje. Nie jestem zwolennikem grzebania w elektornice wiec jak cos kupie to napewno nie bede z moca kabinował
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Proszę przejrzyj forum. Dokładnie ten sam temat jest poruszany średnio raz w miesiącu. Jak nic nie znajdziesz lub będziesz miał dodatkowe pytania napisz mi PW to otworzę temat...
Rekomendowane odpowiedzi