Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Jak pozanać jakie mam zawieszenie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak moge rozpoznac czy moje zawieszenie to seria czy nie ?Juz kilka osob mi mowilo ze auto dosc nisko siedzi i ja sam mam takie wrazenie.Zawieszenie jest doc twarde ale moze takie wlasnie jest w a4 (wczesniej jezdzilem laguną II) pozatym jest maly przeswit miedzy opona a nadkolem ja na taka srednice felg.Opony to 215/55/16

Opublikowano

Podaj mi na PW VIN to sprawdzę.

Opublikowano

Mozesz tez wkleic zdjecie z boku :decayed:

Opublikowano

Mozesz tez wkleic zdjecie z boku :decayed:

Też masz pomysły :polew:

Opublikowano

ok ok dzieki za zywa reakcje :notworthy: sprawdzilem kody i niestety albo stety mam kod 1be :przebiegly: czyli zawieszenie sportowe.Stety bo ladnie (az za) kola chowaja sie w nadkolach,super sie trzyma na winklach i jest nisko ziemi-za nisko jak dla mnie bo latwo uszkodzic zderzaki przy dojezdzie do prawie kazdego kraweznika :wallbash: a niestety bo jest dosc twardo na kazdej nierownosci i to mi sie nie podoba.Teraz takie pytanie-co to jest za zawieszenie ?To samo co s-line?Skad wiedziec o ile centymetrow jest nizsze od seri?I gdybym chcial zalozyc zawieszenie seryjne to jakie elementy musze zmieniac?

Opublikowano

ok ok dzieki za zywa reakcje :notworthy: sprawdzilem kody i niestety albo stety mam kod 1be :przebiegly: czyli zawieszenie sportowe.Stety bo ladnie (az za) kola chowaja sie w nadkolach,super sie trzyma na winklach i jest nisko ziemi-za nisko jak dla mnie bo latwo uszkodzic zderzaki przy dojezdzie do prawie kazdego kraweznika :wallbash: a niestety bo jest dosc twardo na kazdej nierownosci i to mi sie nie podoba.Teraz takie pytanie-co to jest za zawieszenie ?To samo co s-line?Skad wiedziec o ile centymetrow jest nizsze od seri?I gdybym chcial zalozyc zawieszenie seryjne to jakie elementy musze zmieniac?

Co Ty gadasz, że to nisko i się chowa wszystko - ja mam też 1BE i nic mi się nie chowa i jeszcze ani razu o nic nie zawadziłem. Obniżenie takie (-20mm) jest idealne.

Opublikowano

Myślę że chętnych znajdziesz na zamianę zawieszenia na "normalne".

Sporo osób szuka 1BE lub 1BV :decayed:

Pewnie, że tak - rzuć ogłoszenie to moment znajdziesz chętnego.

Opublikowano

Ja odradzam takie zamiany... 1BE jest rewelacyjne :th: Wyglad auta duzo lepszy a i komfort zadowalajacy :wink4:

Opublikowano

Ja odradzam takie zamiany... 1BE jest rewelacyjne :th: Wyglad auta duzo lepszy a i komfort zadowalajacy :wink4:

zgadzam się w 100 procentach !!!!!! :th:

Opublikowano

Dobra, Panowie temat uważam za zamknięty, bo wszystko zostało wyjaśnione i zaczynamy niepotrzebną dyskusję :tongue4:

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...