HiRide Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Jak moge rozpoznac czy moje zawieszenie to seria czy nie ?Juz kilka osob mi mowilo ze auto dosc nisko siedzi i ja sam mam takie wrazenie.Zawieszenie jest doc twarde ale moze takie wlasnie jest w a4 (wczesniej jezdzilem laguną II) pozatym jest maly przeswit miedzy opona a nadkolem ja na taka srednice felg.Opony to 215/55/16
slaweq Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Na książce serwisowej i w kole zapasowym jest naklejka z kodami wyposazenia, tam sprawdz czy masz obnizony zawias a tu masz link do wątku z kodami http://www.a4-klub.pl/smf/kody_wyposazenia_prosba_o_przetlumaczenie-t6157.0.html
lukaszr Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mozesz tez wkleic zdjecie z boku Też masz pomysły
HiRide Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ok ok dzieki za zywa reakcje sprawdzilem kody i niestety albo stety mam kod 1be czyli zawieszenie sportowe.Stety bo ladnie (az za) kola chowaja sie w nadkolach,super sie trzyma na winklach i jest nisko ziemi-za nisko jak dla mnie bo latwo uszkodzic zderzaki przy dojezdzie do prawie kazdego kraweznika a niestety bo jest dosc twardo na kazdej nierownosci i to mi sie nie podoba.Teraz takie pytanie-co to jest za zawieszenie ?To samo co s-line?Skad wiedziec o ile centymetrow jest nizsze od seri?I gdybym chcial zalozyc zawieszenie seryjne to jakie elementy musze zmieniac?
lukaszr Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ok ok dzieki za zywa reakcje sprawdzilem kody i niestety albo stety mam kod 1be czyli zawieszenie sportowe.Stety bo ladnie (az za) kola chowaja sie w nadkolach,super sie trzyma na winklach i jest nisko ziemi-za nisko jak dla mnie bo latwo uszkodzic zderzaki przy dojezdzie do prawie kazdego kraweznika a niestety bo jest dosc twardo na kazdej nierownosci i to mi sie nie podoba.Teraz takie pytanie-co to jest za zawieszenie ?To samo co s-line?Skad wiedziec o ile centymetrow jest nizsze od seri?I gdybym chcial zalozyc zawieszenie seryjne to jakie elementy musze zmieniac? Co Ty gadasz, że to nisko i się chowa wszystko - ja mam też 1BE i nic mi się nie chowa i jeszcze ani razu o nic nie zawadziłem. Obniżenie takie (-20mm) jest idealne.
Tytus Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Myślę że chętnych znajdziesz na zamianę zawieszenia na "normalne". Sporo osób szuka 1BE lub 1BV
lukaszr Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Myślę że chętnych znajdziesz na zamianę zawieszenia na "normalne". Sporo osób szuka 1BE lub 1BV Pewnie, że tak - rzuć ogłoszenie to moment znajdziesz chętnego.
slaweq Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja odradzam takie zamiany... 1BE jest rewelacyjne :th: Wyglad auta duzo lepszy a i komfort zadowalajacy
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja odradzam takie zamiany... 1BE jest rewelacyjne :th: Wyglad auta duzo lepszy a i komfort zadowalajacy zgadzam się w 100 procentach !!!!!! :th:
lukaszr Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja odradzam takie zamiany... 1BE jest rewelacyjne :th: Wyglad auta duzo lepszy a i komfort zadowalajacy Dobra, Panowie temat uważam za zamknięty, bo wszystko zostało wyjaśnione i zaczynamy niepotrzebną dyskusję Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi